Wywóz śmieci (1) Szybko, tanio, konkretnie. POLECAM!! Kamila masakra pracować w tej firmie (1) nikomu nie polecam pracy w tej firmie, nic dziwnego, że tyle osób sie zwalnia... lol Green Service (3) Bardzo serdecznie polecam tą firmę,wszystko przebiega sprawnie, zadowolona z... Natalia
Zdecydowanie odradzam (1) Na wywóz worków czekałem ponad 3 tygodnie, w międzyczasie oczywiście dzwoniąc... user_138018746065 Usługi średnio, postawa kierownika poniżej krytyki (3) Za pierwszym razem - ok, chociaż wizyta wyburzeniowców przekładana. Za... Maciek NIGDY WIĘCEJ! (2) Walczyłem dwa miesiące o wywiezienie worków. Pomogła dopiero negatywna opinia... Robert Nie w te worki. (1) Szczerze... Ręce mi opadają. Człowiek wystawi świeci w takich workach, jakie... Adam Bradzo dobra firma! (2) Szybka dostawa worka, szybki odbiór , uczciwe ceny, pełne zadowolenie Polecam! remont89 Totalne zero! (1) Nigdy nie spotkałam tak nieelastycznej firmy! I tak upartych pracowników... Ala Usuwanie zatoru kanalizacyjnego (1) Usługa wykonana bardzo profesjonalnie, czysto i rzetelnie !!!! Bardzo... Orłowo Rewelacja (1) KMD to pierwsza firma zajmująca się workami, którą mogę z czystym sumieniem... Joanna worki (1) Żenada.NIE POLECAM-szkoda waszego czasu,nerwów i kasy na tych... Kaska POZYTYWNIE (1) 3 poprzednie firmy rozłożyły ręce po kilku godzinach, jednak w końcu trafiłem... Tadek Polecam (1) Firma działa szybko i sprawnie, a najważniejsze skutecznie. Z czystym... Marcin Niedziela (1) Jedyna firma, która zgodziła sie na przyjazd w niedzielę, pomoc nam z... Magdalena Pozytywnie (1) Firma naprawdę godna polecenia. Andrzej Polecam (1) Polecam. Najtańsze worki big bag w trójmieście. Brak problemów z odbiorem. Grzegorz Polecam (1) Korzystam od wielu lat z usług tej firmy, rozczarowując się wcześniej na... Marcin Mogę śmiało polecić (1) Zamówiłem kontener 5m3. Z dostępnością nie było problemu. Przyjechał zgodnie... Adam Nieterminowosc i bardzo slaby kontakt (2) W moim przypadku firme Honest cechowal brak kultury w kontakcie z klientem... Jakub