Megi331 - opinia (1) polecam ! Profesjonalnie wykonana usługa, fachowa pomoc, szybka realizacja... Megi331 nie rozumiem (2) nie rozumiem tylu negatywnych opinii, ja nie mam nic do zarzucenia tym Panom,... kropka Natalia Zawadzka - opinia (1) Firma niezawodna i godna polecenia. Terminowo wywiązują się ze swoich usług. Natalia Zawadzka
j. j remonty - opinia (1) Szybko, konkretnie i w terminie. Polecam. j. j remonty Beata - opinia (1) Usługa wywiezienia gruzu po 30 dniach od zgłoszenia nadal nie została... Beata Klaudyna - opinia (2) Korzystałam z firmy kilka razy, nie ukrywam, że kierowałam się m.in. ceną... Klaudyna Ewa - opinia (1) green service - firma godna polecenia!! bardzo miła obsługa, wywóz gruzu... Ewa Justycja - opinia (1) Dziś u nas w rodzinie wielkie święto. Po ponad 4 miesiącach zniknął spod... Justycja Klient - opinia (1) Tragedia, worek stoi pod blokiem dluuugi czas i nikt go nie odbiera.... Klient mieszkaniec Obłuża - opinia (1) Od początku 2020 nikt nie wywozi odpadów z dzielnicy Obłuże!!! Północ Gdyni... mieszkaniec Obłuża Gość - opinia (1) Dramat, od miesiąca dzwonię o odbiór pełnego worka i nic się nie dzieje. Cały... Gość Anna - opinia (1) Dawno temu zamawiane worki typu "big bag" nie odebrane do dnia dzisiejszego.... Anna Artur - opinia (1) Worek zalega już dwa miesiące. Odradzam współpracę. Artur Beata - opinia (1) Nieterminowi, worki z gruzem zalegają miesiącami. W momencie gdy dzwoniłam po... Beata Fatalnie (2) Daje worki a niezabiera śmieci. Pobiera pieniądze i nie wywiązuje się z... Piotr odradzam (2) Mamy koniec października i nadal czekam na odbiór worka... Kpina z klientów -... Oszukany klient Kat - opinia (1) 3 miesiace czekam na odbiór worka. Nigdy więcej. Nie polecam. Kasę wzięli i... Kat Dariusz Mielcarski - opinia (1) Nie odbierają pełnego worka ponad miesiąc po zgłoszeniu i nie wiadomo kiedy... Dariusz Mielcarski Kpina... (1) Ta firma to jakiś ponury żart. Drugi miesiąc pod domem stoi worek z odpadami... Wkurzony na maksa Mariola - opinia (1) Od 5 tygodni czekam na wywóz 1 worka gruzu. Jak zamawialam to przyjeżdżali z... Mariola