Nie odbierają telefonów, nie chca zabrać worka (2) Totalna żenada, nie zamawiajcie bo potem będziecie się bujać z pełnym workiem... Wywoz smieci, mebli (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug, terminowo, solidnie Grazyna Nieodpowiedzialna Firma (1) Firma Green Serwis jest bardzo nierzetelna , zgłosiłem zabranie napełnionego... Niezadowolony
Polecam usługi Green Service (1) Z usług firmy Green Service korzystałem 3 razy w ostatnim miesiącu i... Patryk Prawie super (1) Szybko przywiozą worek. Trochę długo zajmuje wywóz worka ale w granicach... Jakub Pozytywne zaskoczenie (1) Po wcześniejszych doświadczeniach z inną konkurencyjną firmą, której z nazwy... Marcin Green service Sopot (1) Nie polecam naciągaczy z firmy Green Service. Worki czekają tygodniami na... Maciek Nie wywiązują się z umowy. Nie polecam. (3) W ciągu miesiąca trzeci raz telefonicznie proszę o wywiezienie worka na gruz... TR kogo oni zatrudniają (1) ekipy mimo zapewnień nie przekazują sobie pilotów i ręcznie podnoszą szlaban.... ksys Skorzystałem z polecenia i nie zawiodłem się. (1) Znajomy polecił mi tą firmę, jako rzetelną i sprawnie działającą. Nie... Kazik dramat (1) Kontakt tel. z siedziba niemozliwy,mimo harmonogramu odbioru odbieranie... sim Porażka (1) Nie polecam. Nie odbierają telefonów. Nie raczą również oddzwonić. Jednym... Krzyszto ... (1) Okazuje się, że informacje dostępne na stronie internetowej mówiac bardzo... Emka Tylko nie SUEZ !!! (1) Tragedia. Wielokrotnie nie zostały odebrane śmieci z mojej posesji.... Beata Balla-Kuczyńska Polecam!!! (1) Brawo, wywiezione 24h po zgloszeniu, że worek pełen. Cena przystępna, mały... Krzysiek Przestroga żeby nik nie dał się więcej nabrać (1) Zamówiłem kontener do wywozu darni, bo zmieniałem mały trawnik przydomowy... Mieszkaniec Gdańska niedotrzymywanie umów (1) Po raz kolejny firma robi sobie jaja z klientów. Pomimo zgłoszenia... Rozczarowana Polecam (1) Wszystko w porządku, worek zabrany, cenowo chyba najtaniej, polecam. Milena Wywóz śmieci po remoncie (1) Zamówiłam kontener na śmieci i inne po remoncie domu. Podstawiony już... Agnieszka Beznadziejna obsługa klienta. (1) Pojemniki na szkło przepełnione od tygodnia. Macias