Elżbieta - opinia (2) Współpraca z firmą bardzo pozytywna. Pani Ania kompetentna, rzeczowa i... Elżbieta Krzysztof - opinia (1) Dzień dobry , Ta firma świadczy usługi od 2-5-23 m. in na osiedlu Jasien... Krzysztof Endriu - opinia (1) Super obsługa w biurze obsługi klienta, konkretni kierowcy i widać, że... Endriu
Wujek_samo_zlo - opinia (1) Polecam, szybki czas realizacji Wujek_samo_zlo misiek - opinia (1) Super 100% zadowolenia, sumiennie i terminowo ceny przystępne jak na okolice... misiek MM - opinia (1) Mila obsługa, sprawnie i w przystępnej cenie. MM Mariusz - opinia (1) Zamawiam worek rano jest w ciagu dnia Piszę/dzwonę , że worek pełny... Mariusz Wioleta - opinia (1) Worek z gruzem został zabrany szybko. Pani w biurze bardzo miła. Polecam Wioleta Andrzej - opinia (1) Właśnie zmieniono "rozkład jazdy" śmieciarki. Nie powiadomiono mnie o tym,... Andrzej E.Gawin - opinia (2) Jestem bardzo zadowala z uslugi, sprawnie i bez problemowo E.Gawin Jan K. - opinia (1) Firma niezawodna i godna polecenia. Usługa wykonana profesjonalnie i... Jan K. Arek - opinia (1) Polecam szybki odbiór dobre worki ceny konkurencyjne zamówię kolejny raz Arek I.K. - opinia (1) Polecam, wywóz odpadów w workach big bag. Bardzo dobry kontakt, szybka... I.K. Iwona - opinia (1) Polecam serdecznie. Rzetelnie wykonana usługa. Panowie byli punktualnie.... Iwona Krzysztof - opinia (1) sprawiedliwi ale nierychliwi tzn wywiązali się wywozem po kilku monitach Krzysztof Tedix - opinia (1) Tragedia omijać czekam od 12 stycznia na wywóz gruzu a mamy 24 czerwiec Tedix Artur - opinia (1) Jeśli ktoś, chcę czekać miesiącami na odbiór odpadów to bardzo polecam. Jeśli... Artur Gragra - opinia (1) wziął kasę za 2 worki 2 miesiące temu i caly czas nie są odebrane. Nie... Gragra Magdalena - opinia (2) Polecam, najlepsza firma, rzetelna, przemiła obsługa telefoniczna oraz... Magdalena beata borkowska - opinia (2) Korzystałam z firmy ''konbrud'' ,jestem mile zaskoczona,ponieważ są bardzo... beata borkowska