Jan K. - opinia (1) Firma niezawodna i godna polecenia. Usługa wykonana profesjonalnie i... Jan K. Arek - opinia (1) Polecam szybki odbiór dobre worki ceny konkurencyjne zamówię kolejny raz Arek I.K. - opinia (1) Polecam, wywóz odpadów w workach big bag. Bardzo dobry kontakt, szybka... I.K.
Iwona - opinia (1) Polecam serdecznie. Rzetelnie wykonana usługa. Panowie byli punktualnie.... Iwona Krzysztof - opinia (1) sprawiedliwi ale nierychliwi tzn wywiązali się wywozem po kilku monitach Krzysztof Tedix - opinia (1) Tragedia omijać czekam od 12 stycznia na wywóz gruzu a mamy 24 czerwiec Tedix Artur - opinia (1) Jeśli ktoś, chcę czekać miesiącami na odbiór odpadów to bardzo polecam. Jeśli... Artur Gragra - opinia (1) wziął kasę za 2 worki 2 miesiące temu i caly czas nie są odebrane. Nie... Gragra Magdalena - opinia (2) Polecam, najlepsza firma, rzetelna, przemiła obsługa telefoniczna oraz... Magdalena beata borkowska - opinia (2) Korzystałam z firmy ''konbrud'' ,jestem mile zaskoczona,ponieważ są bardzo... beata borkowska Megi331 - opinia (1) polecam ! Profesjonalnie wykonana usługa, fachowa pomoc, szybka realizacja... Megi331 nie rozumiem (2) nie rozumiem tylu negatywnych opinii, ja nie mam nic do zarzucenia tym Panom,... kropka Natalia Zawadzka - opinia (1) Firma niezawodna i godna polecenia. Terminowo wywiązują się ze swoich usług. Natalia Zawadzka j. j remonty - opinia (1) Szybko, konkretnie i w terminie. Polecam. j. j remonty Beata - opinia (1) Usługa wywiezienia gruzu po 30 dniach od zgłoszenia nadal nie została... Beata Klaudyna - opinia (2) Korzystałam z firmy kilka razy, nie ukrywam, że kierowałam się m.in. ceną... Klaudyna Ewa - opinia (1) green service - firma godna polecenia!! bardzo miła obsługa, wywóz gruzu... Ewa Justycja - opinia (1) Dziś u nas w rodzinie wielkie święto. Po ponad 4 miesiącach zniknął spod... Justycja Klient - opinia (1) Tragedia, worek stoi pod blokiem dluuugi czas i nikt go nie odbiera.... Klient mieszkaniec Obłuża - opinia (1) Od początku 2020 nikt nie wywozi odpadów z dzielnicy Obłuże!!! Północ Gdyni... mieszkaniec Obłuża