Ocena instruktorów Przemysław Trocki,Marcin Kalwig-elkaschool rumia
Witajcie! Chciałabym napisać parę słów,o Tych osobach,dzięki którym zdałam egzamin na prawo jazdy.Moimi instruktorami byli Marcin Kalwig. i Przemysłam Trocki. To dzieki Nim zdałam egzamin na prawo jazdy,egzamin zdałam za 2 -gim razem. 7.10.2014. Przychodząc na 1 godzinę jazdy nie umiałam kompletnie nic,nie byłam jakimś orłem na kursie, a jednak Marcinowi i Przemkowi udało się "wykroić" ze mnie kierowcę.Marcinowi dziękuję za życzliwość,rzeczowość,cierpliwość i miłą atmosferę w aucie.Przemkowi dziekuje przede wszystkim za dodanie pewności siebie,za ostatni szlif, za to ze tuz przed egzaminem,kiedy najbardziej kursantowi puszczają nerwy,potrafił powiedziec "sabina zdasz to!" "masz zdac innej opcji nie ma!"piszę to ze lzami w oczach, bo do konca nie wierzyłam ze jest to mozliwe.Przemkowi dziekuje za wszystkie rady,ktore okazały się bezcenne, za trafienie trasy,bo egzamin przebiegal w miejscach, gdzie ze mna jezdzil.Dziękuje za wspólne rozmowy,pochwały i"kopniaka na szczęście".Dziekuje Przemkowi,który ze mna jezdził w dniu egzaminu i nie tracił cierpliwosci,gdy wyczyniałam na drodze "cudowianki" i cieszyl sie razem ze mna gdy po egzaminie dzwonilam mowiac wynik:POZYTYWNY!!!!