Ochroniarz
Był strasznie nie miły, jak byłem na urodzinach to nie chciał wypuścić mnie i moich znajomych na dwór, ale to jeszcze rozumiem . Ale jego zachowanie mnie strasznie wkurzało, kiedy dzwoniłem do mojego taty i spojrzałem na niego to jak normalna osoba uśmiechnąłem się, a pan ochroniarz spytał się czy coś ćpałem. Kiedy mu odpowiedziałem nie, on na to że następnym razem jeżeli to się stanie mogę wylecieć z klubu...
Ok ochroniarz musi być groźny czy coś w tym stylu (gadałem już z wieloma ochroniarzami i raczej żaden nie chciał mnie wyrzucić za uśmiechniecie się) uważam że trochę przesadził i zepsuł mój humor. Bo nie można być miły dla ludzi.
A reszta Obsługi ogółem bardzo spoko. Była super zabawa. Wszyscy się dobrze bawili. :D
Ok ochroniarz musi być groźny czy coś w tym stylu (gadałem już z wieloma ochroniarzami i raczej żaden nie chciał mnie wyrzucić za uśmiechniecie się) uważam że trochę przesadził i zepsuł mój humor. Bo nie można być miły dla ludzi.
A reszta Obsługi ogółem bardzo spoko. Była super zabawa. Wszyscy się dobrze bawili. :D