Weronika - ocena (1) Świetne miejsce z super obsługą! Weronika Konrad - ocena (1) Wystrój który robi niesamowite wrażenie, oraz obsługa, która staje na... Konrad K.D - ocena (1) Świetna obsługa, smaczne drinki,dobra muzyka K.D
Krystian - ocena (1) Świetne miejsce o nietypowym klimacie i wystroju. Krystian Rychu P. - ocena (1) Totalnie inny świat, klimatyczne miejsce i zdecydowany ból głowy na drugi... Rychu P. Anonim - ocena (1) Jestem stałym gościem od lat! Jedno z najlepszych spotów imprezowych w... Anonim Siaja - ocena (1) Świetne miejsce z dobrą obsługą i muzyką Siaja Pafnucy Gębajło - ocena (1) Słabizna na maksa Pafnucy Gębajło Dominika - ocena (1) Polecam bardzo gorąco klub robi wrażenie od samego wejścia świetna muzyka... Dominika Dawid - ocena (1) Mega klimat i super muzyka Dawid Filip - ocena (1) Super muzyka i klimat ! Filip NASTI - ocena (3) Po ostatniej imprezie a właściwie wejściu i wyjściu jestem zniechęcona tym... NASTI Piotr - ocena (1) Super klimat oraz wystrój Piotr Ax - ocena (1) Najlepsze miejsce w 3city, fajne promocje na drinki Ax Mateusz Baniek - ocena (1) Polecam - bardzo zróżnicowane imprezy ! Fajni DJ-e i muza. Mateusz Baniek Basi - ocena (1) Super miejsce, niepowtarzalne na mapie Polski. Warto wpaść Basi Magda - ocena (1) Najlepszy klub w Trójmieście, znakomita muzyka i atmosfera! Magda nina - ocena (1) super miejscówka i zawsze najlepsze imprezy nina Piotr - ocena (1) Super Miejsce z Klimatem i unikatową przestrzenią Piotr Zibi - ocena (1) Badzo fajny klub imprezowy. Wystrój i obsługa - nie mam nic do zarzucenia.... Zibi