Ad - ocena (1) Miejsce ma duży pontecjał. Ocena obniżona za nagłośnienie, nad którym trzeba... Ad Karo - ocena (1) Zdecydowanie najsmaczniejsza pizza w Trójmieście! Tak właściwie to być może... Karo Emi - ocena (1) Pyszna pizza i to do samego rana Emi
Emi - ocena (1) Klimatyczne miejsce z muzyką do tańca Emi Rockowy imprezowicz - ocena (1) Bardzo dobry pomysł, aby w klubie gdzie odbywają się imprezy można zamówić... Rockowy imprezowicz Macias - ocena (1) Pyszne jedzenie ze wspaniała atmosferą i ludźmi Macias Azzunke - ocena (1) Najlepsza pizza jaką jadłem w nocy Azzunke Maciej - ocena (1) Bardzo polecam. Maciej Wiktor - ocena (1) Jedyna włoska pizza w nocy! najlepsza jaką jadłem Wiktor Maria - ocena (1) Słaba muzyka i klimat Maria Jan IV Sobieski - ocena (1) Brzydka muzyka, paskudny klimat Jan IV Sobieski agata - ocena (1) zawsze fajne imprezki i barmani bardzo mili polecam agata Trump - ocena (1) Cudowne miejsce z zajebistym jedzeniem Trump Romuald akordeońaki - ocena (1) Mega cool miejsce Romuald akordeońaki Andrzej - ocena (1) Jak ktoś lubi disco polo to moze fajne ale ja nie lubie. Andrzej Dagmara - ocena (1) Odwiedziłam ten lokal razem z przyjaciółmi podczas jednej z imprez muzyki... Dagmara Paulina - ocena (1) Niesamowicie klimatyczne miejsce, super pizza jestem zakochana w tym miejscu Paulina Tomasz - ocena (1) Najlepsza impreza bassowa na której byłem Tomasz Wojtyła - ocena (1) Świetne miejsce, przepyszne jedzenie, mili ludzie Wojtyła tak - ocena (1) nie polecam z całego serducha przez bramkarzy tak