Sebastian - ocena (1) Elegancja Francja Sebastian Mateusz - ocena (1) Fajna atmosfera, bardzo dobre drineczki i wspaniała obsługa, będe tu często... Mateusz Paweł - ocena (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych klubów w Trójmieście. Klub Grey w Gdańsku to... Paweł
Anonim - ocena (1) Fajny klub na mapie Trójmiasta Anonim Andrzej Szyszka - ocena (1) Świetny klub. Najlepsi DJ-e grający z klasą w każdy dzień tygodnia :) Klimat... Andrzej Szyszka Rozalia - ocena (1) Zdecydowanie odradzam ten klub. Podczas mojej ostatniej wizyty zostałam... Rozalia Michał - ocena (1) Fajny klimat, polecam! Michał Nikodem - ocena (1) Polecam bardzo miejsce ! Nikodem Nicole - ocena (1) Świetna impreza doskonała atmosfera, świetna muzyka i fantastyczni ludzie.... Nicole Bartłomiej - ocena (1) Jedyny gdyński klub na poziomie - nic dodać. Bartłomiej Bywalec - ocena (1) Miło spędzony czas,czyli dobrze wydane pieniądze Bywalec BM - ocena (1) Miejsce fajne, żeby do rana w weekend pójść potańczyć przy dobrym drinku. BM Re - ocena (1) Świetne miejsce Re Loczek - ocena (1) Super miejsce, super klimat, najlepsza obsługa. Polecam serdecznie Loczek Alis - ocena (1) Industrialna przestrzeń, nowoczesny sprzęt światło/dźwięk, największa... Alis Maciej - ocena (1) Kwadratową wspominam jeszcze z czasów studenckich. Po latach wróciłem i nie... Maciej Bartek - ocena (1) Świetny klub polecam Bartek Bartosz - ocena (1) Super Klub polecam wszystkim Bartosz Ania - ocena (1) Dobrze się bawiłam. Byliśmy ze znajomymi i z chęcią wrócimy. Duża przestrzeń,... Ania Ewa - ocena (1) AKPG Kwaratowa to petarda! Świetna muzyka i super DJ!!!! Ewa