Maria - ocena (1) Słaba muzyka i klimat Maria Jan IV Sobieski - ocena (1) Brzydka muzyka, paskudny klimat Jan IV Sobieski agata - ocena (1) zawsze fajne imprezki i barmani bardzo mili polecam agata
Trump - ocena (1) Cudowne miejsce z zajebistym jedzeniem Trump Romuald akordeońaki - ocena (1) Mega cool miejsce Romuald akordeońaki Dagmara - ocena (1) Odwiedziłam ten lokal razem z przyjaciółmi podczas jednej z imprez muzyki... Dagmara Paulina - ocena (1) Niesamowicie klimatyczne miejsce, super pizza jestem zakochana w tym miejscu Paulina Tomasz - ocena (1) Najlepsza impreza bassowa na której byłem Tomasz Wojtyła - ocena (1) Świetne miejsce, przepyszne jedzenie, mili ludzie Wojtyła tak - ocena (1) nie polecam z całego serducha przez bramkarzy tak Adam Ostrowski - ocena (1) najgorsze miejsce w jakim byłem na koncercie w ciągu ostatnich 25 lat.... Adam Ostrowski andrzej - ocena (1) super klub na giuseppe otto wani bawiłem do 6 RANO andrzej Grel - opinia (3) Zdecydowanie odradzam . 3 bary z których 1 otwarty a byłem w tym roku 3 raz i... Grel No - ocena (2) Płaciłam za loże + moja przyjaciółka wygrała loże ale zero prywatności mogą... No Kuba - ocena (2) Jeden z najlepszych klubów w jakich byłem. Dźwięki w najwyższej jakości.... Kuba Mama - opinia (2) Miejsce lansu. Nie wpuszczono mojego niepełnosprawnego syna do środka.... Mama Ivonka - ocena (1) Gorzko gorzko to był spontan!! Wybawiłyśmy się z koleżankami za wszystkie... Ivonka Janka - ocena (1) Bardzo polecam ten klub pawel Barman zajebisty i cała obsługa Wielkie... Janka Wojtek - ocena (1) Szok klub nie spodziewałem się czegoś takiego ...jeszcze raz szok Wojtek Robert - ocena (1) Nie polecam obsługa to dramat Robert