Kkale - ocena (1) Świetne miejsce , świetni dj, czego chcieć więcej. Kkale Ola - ocena (1) Super klimat, dobra muzyka, fajna karta drinków, bezpiecznie i tanecznie Ola Damian - ocena (1) Dobra muzyka jeszcze leprza atmosfera Damian
Kris - ocena (1) Rewelacja miejsce, polecam. Kris Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalny klub oraz świetna lokalizacja. Muzyka starannie... Michał Tomasz - ocena (1) Fajna i dobra miejscówka na mapie Gdyni. Dodatkowy plus za strefę... Tomasz Ja - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem ! ;-) Ja L. - ocena (1) Zawsze dobra muzyka i bardzo dobrzy DJ-e! Obsługa mega pomocna i przystojni... L. Sylwia - ocena (1) Super polecam . Sylwia Laura - ocena (1) Rewelacja! Najlepszy klub ! Laura Bogumił - ocena (1) Bylo bardzo fajnie Bogumił ania - ocena (1) super wszystko fajnie ania Bartosz Chill - ocena (1) Świetny klimat, fajnie ludzie i muzyka na poziomie. O dziwo można też zjeść... Bartosz Chill Kamil - ocena (1) Mega dobre drinki Kamil Iwona - ocena (1) Bezwzględnie najfajniejsze miejsce w Trójmieście, klimatyzacja, atmosfera,... Iwona Patrycja - ocena (1) Super klimat, pysznej drinki i fajnie ze sa 2sale! Patrycja Gość - ocena (1) Super klub z nowoczesna muzyka do wytańczenia się :) miła obsługa oraz... Gość Bartosz - ocena (1) Ogromne wrażenie sprawił wachlarz trunków jak i niesamowita obsługa która od... Bartosz Gosia - ocena (1) W klubie wyprawiałam swoje urodziny. Impreza od samego początku zapowiadała... Gosia JanM - ocena (1) Genialny klub. Przyjeżdżam od lat i zawsze jest super. Klimat, muzyka, super... JanM