Monika - ocena (1) Najlepszy klub w Gdańsku - zawsze świetna muzyka, przepiękne widoki podczas... Monika Artur - ocena (1) Obsługa w klubie jest na najwyższym poziomie. Barmani są nie tylko... Artur Kamil Borkowski - ocena (1) Super klub! Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Pyszne drinki, a do tego... Kamil Borkowski
Tomasz Wilma - ocena (1) Świetna muzyka i klimat - w połączeniu z cudownym widokiem i autorskimi... Tomasz Wilma Jzp - ocena (1) Super koncert DJ. Westbam powrót do przeszłości 90/2000, obsługa pełen... Jzp Ania - ocena (2) Przepiękne miejsce nad Motławą, jedzonko przednie, a obsługa wyśmienita, Pani... Ania Robert - ocena (2) Najgorszy klub jaki byłem . Bramkarze zaczepialscy. Jak by dostać po głowie... Robert Gdańszczanin - ocena (1) Fajni ludzie fajna obsługa fajna muzyka. Uczestnicy imprezy to zazwyczaj... Gdańszczanin Bleki - ocena (1) Super muzyka i jeszcze lepsi ludzie. Polecam każdemu. Bleki Michał - ocena (1) Trochę jak podróż w czasie, bardzo fajna przestrzeń, ciemno, prywatnie i bez... Michał Klient 04.05.2024. - ocena (1) Dramat, obsługa katastrofa ,podano połowę zamówienia, po czym kelner... Klient 04.05.2024. Ola - ocena (1) Bardzo polecam miejsce do zorganizowania wszelkich imprez i spotkań.... Ola Gość - ocena (1) Kiepskiej jakości show, jakaś mała chuda krzykliwa, nie umiejąca śpiewać... Gość Asia - ocena (1) Nie jestem z Trójmiasta i nie bywam tu na imprezach zostałam bardzo miło... Asia Natalia - ocena (1) Jedna gwiazdka to zdecydowanie za dużo! Ze wszystkimi negatywnymi... Natalia Dominik - ocena (1) Reklama klubu przedstawia klub na wysokim poziomie jednak tak nie jest! Nie... Dominik Marłam - ocena (1) Super muza!!!!!! Pyszne drinki. Pozdrawiam z piątkowej imprezy! Oby tak dalej... Marłam Monika - ocena (1) Super miejsce, dawno się tak fajnie nie bawiłam. Muzyka lata 80 te, był... Monika Mirek i Wiola - ocena (1) Jedzenie prze pyszne obsługa prze miła polecamy. Mirek i Wiola Renata - ocena (1) Nigdy nie potraktowano mnie w żadnym lokalu tak po chamsku jak w tym niby... Renata