Adam Ostrowski - ocena (1) najgorsze miejsce w jakim byłem na koncercie w ciągu ostatnich 25 lat.... Adam Ostrowski andrzej - ocena (1) super klub na giuseppe otto wani bawiłem do 6 RANO andrzej Grel - opinia (3) Zdecydowanie odradzam . 3 bary z których 1 otwarty a byłem w tym roku 3 raz i... Grel
No - ocena (2) Płaciłam za loże + moja przyjaciółka wygrała loże ale zero prywatności mogą... No Kuba - ocena (2) Jeden z najlepszych klubów w jakich byłem. Dźwięki w najwyższej jakości.... Kuba Mama - opinia (2) Miejsce lansu. Nie wpuszczono mojego niepełnosprawnego syna do środka.... Mama Ivonka - ocena (1) Gorzko gorzko to był spontan!! Wybawiłyśmy się z koleżankami za wszystkie... Ivonka Janka - ocena (1) Bardzo polecam ten klub pawel Barman zajebisty i cała obsługa Wielkie... Janka Wojtek - ocena (1) Szok klub nie spodziewałem się czegoś takiego ...jeszcze raz szok Wojtek Robert - ocena (1) Nie polecam obsługa to dramat Robert Ola.waw ./ o nry - ocena (1) Bardzo niesympatyczna selekcjonerka, dało się wyczuć pogardliwy stosunek do... Ola.waw ./ o nry olivier - ocena (1) Klub oferuje niesamowitą atmosferę, z energiczną muzyką i fantastycznym... olivier Ja - ocena (1) Świetna miejscówka do pobujania sie w "normalnych"rytmach ️ Dla 40+ jak... Ja Natalia Ł - ocena (1) Wyjątkowy wieczór, w wyjątkowym Clubie,zabawa aż do rana . Muzyka rwie do... Natalia Ł Ola - ocena (1) Co to była za impreza ??? !!! Oby do szybkiego zobaczenia !!! Ola Ola - ocena (1) Wyśmienite jedzenie w idealnym miejscu na wypad ze znajomymi! Polecam :) Ola Domala - ocena (1) Fajna miejscówka na późny lunch czy wczesnego drinka. Widok top, obsługa... Domala Joanna - ocena (1) Najlepsze rolki w mieście! Smak perfekcyjny, bez zbędnych kwiatków na... Joanna Piotr - ocena (1) Podkreślam, że moja opinia oparta jest na podstawie kilku ostatnich wizyt, a... Piotr AS - ocena (1) Pyszne jedzenie. Zamówiłam szarpaną wieprzowinę w promocji z dostawą, nie... AS