Joanna - ocena (1) Najlepsze rolki w mieście! Smak perfekcyjny, bez zbędnych kwiatków na... Joanna Piotr - ocena (1) Podkreślam, że moja opinia oparta jest na podstawie kilku ostatnich wizyt, a... Piotr AS - ocena (1) Pyszne jedzenie. Zamówiłam szarpaną wieprzowinę w promocji z dostawą, nie... AS
Eciu - ocena (1) Bylem w piątek, w połowie lipca. Klub ładnie wygląda, stwarza pozory... Eciu cobra - ocena (1) Drogo, dj bez szału jakby znudzony swoją pracą i ten obrazek na ścianie to... cobra Anna - ocena (1) Pani Samea super się sprawdza jako promotorka Anna WN - ocena (1) Po długiej przerwie w końcu powstało takie miejsce w Trójmieście. Miła... WN Jj - ocena (1) Super Club :) z fajna atmosfera Jj Jan - ocena (1) Jedzenie: pyszne burgery i frytki! Obsługa: Panowie z obsługi byli bardzo... Jan Ilona - ocena (1) Super miejsce i klimat obsługa bardzo miła i profesjonalna na uznanie... Ilona Jola - ocena (2) Jedzenie pyszne, święta obsługa i super klimat. Jedyna restauracja w której... Jola Ola - ocena (1) Wystrój całkiem fajny ale 40zl za wejście to dla mnie przesada, jak na takie... Ola Kaczita - ocena (1) Byłam 29.06.2024 Polecam z całego serca Nareszcie można iść się pobawić Na... Kaczita Piotr - ocena (1) Świetna atmosfera. Pyszne jedzonko. Zdecydowanie polecam! Piotr Anna Majewska - ocena (1) Początek nie był zbyt zachwycający ze względu na ogromną ilość schodów do... Anna Majewska Karol - ocena (2) super przyjazne miejsce, bawiłem się świetnie, miejsce tolerancyjne i pomocna... Karol Karolina - ocena (2) Polecam! Super atmosfera, pyszne drinki i wspaniała obsługa! :) Karolina Patrycja - ocena (1) Przepyszna karta drinków, świetna atmosfera i wystrój, super że strefa... Patrycja Kamiś - ocena (1) Bardzo fajne miejsce ,a tym bardziej jak na realia Gdyni. Usiedliśmy w... Kamiś Klubowicz z Klasą - ocena (1) Klub na Wysokie poziomie. Nie ma takiego drugiego miejsca w Trójmieście gdzie... Klubowicz z Klasą