Elwira - ocena (1) Postanowiłyśmy z koleżankami wybrać się na babski weekend. Na wieczorne... Elwira Patrycja.U - opinia (2) Byłam u Was w sobote na imprezie. Po 4 latach wróciłam sprawdzić co się u Was... Patrycja.U Caroline - ocena (1) Fantastyczna muzyka, bardzo dobre drinki, świetna atmosfera, bardzo miła... Caroline
Mrożn - ocena (1) Porażka obsługi wypraszającej od stolika gdyż stolik nagle był potrzebny dla... Mrożn Robert - ocena (1) Bunkier to miejsce pełne pozytywnej energii, świetnej muzyki i przyjaznych... Robert Anna - opinia (1) Słabe drinki, jedzenie beznadziejne, beza najgorsza jaka jadłam w życiu.... Anna tojasara - opinia (1) Najlepszy klub w Trójmieście i całym Pomorzu!!! tojasara Grzegorz - opinia (1) fajna imprezka piwo dobre Grzegorz Ja - opinia (1) Hałas do białego rana. Nie wszyscy turyści są zainteresowani słuchaniem... Ja Agnes - opinia (1) Skusiłyśmy się na imprezę przez naganiaczkę, dzięki niej dycha na wejściówce... Agnes Michał - opinia (1) vespid90@gmail.com Michał ja - opinia (1) Kelnerka w trakcie spożywania posiłku postawiła tabliczkę rezerwacja, bez... ja Kamiś - opinia (1) Zupełnie inaczej ale fajnie,w Gdyni nie było takiej przestrzeni dawno albo nigdy Kamiś Monika - opinia (1) Wstęp 60zł - także ktoś mocno na głowę upadł - w sumie pytanie czy to sobie... Monika Julia - opinia (1) Polecam bardzo, super imprezy, zawsze tłumy Julia Bożena Nowakowski - opinia (2) Bardzo smaczne, świeże jedzenie,przystępne ceny i przemiła obsługa. Przyjemny... Bożena Nowakowski Magra - opinia (2) Pyszne desery i zupy. Dobra obsługa Magra Marzena - opinia (2) Bardzo fajny klub! Świetna muzyka, mega klimat! Profesjonalne podejście... Marzena Biuro@zielonamanufaktura.org - opinia (2) Byliśmy dziś na pysznej tradycyjnej kolacji. Krem pomidorowy i żurek... Biuro@zielonamanufaktura.org Oliwia - opinia (1) Polecam serdecznie a obsługa na szatni pierwsza klasa!:))) Oliwia