Mariusz - ocena (1) atmosfera, obsługa, muzyka i na dodatek zajebista kultura !!! Mariusz Tomasz - ocena (1) Fajne miejsce z super ludźmi i dobrą muzyką. Przede wszystkim czułem się tam... Tomasz Agata - ocena (1) Super klimat, cudowna obsługa i niesamowite wrażenia! Agata
Mario99 - ocena (1) Spoko klub, luźna atmosfera i obsługa miła z uśmiechem podejdzie i zagada Mario99 Patryk - ocena (1) Świetny klub, przychodzę regularnie :) Ekstra muzyka do tańca Patryk Tomek - ocena (1) Super klimat weselny, para młoda wymiata na parkiecie, muzyka idealna do... Tomek Pawel Sobota - ocena (1) Miłe miejsce gdzie można spotkać się ze znajomymi,potańczyć i napić się... Pawel Sobota MK - ocena (1) Dobre eventy after sunsquare 10/10 MK Memo - ocena (1) Super klub zawsze zapraszają sławnych djow z całego świata Memo Ja - ocena (1) Bardzo dobre miejsce na dzienny wypoczynek. Ja Sebastian - ocena (1) Elegancja Francja Sebastian Mateusz - ocena (1) Fajna atmosfera, bardzo dobre drineczki i wspaniała obsługa, będe tu często... Mateusz Paweł - ocena (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych klubów w Trójmieście. Klub Grey w Gdańsku to... Paweł Anonim - ocena (1) Fajny klub na mapie Trójmiasta Anonim Andrzej Szyszka - ocena (1) Świetny klub. Najlepsi DJ-e grający z klasą w każdy dzień tygodnia :) Klimat... Andrzej Szyszka Michał - ocena (1) Fajny klimat, polecam! Michał Nikodem - ocena (1) Polecam bardzo miejsce ! Nikodem Nicole - ocena (1) Świetna impreza doskonała atmosfera, świetna muzyka i fantastyczni ludzie.... Nicole Bartłomiej - ocena (1) Jedyny gdyński klub na poziomie - nic dodać. Bartłomiej Bywalec - ocena (1) Miło spędzony czas,czyli dobrze wydane pieniądze Bywalec