Oliwia - opinia (1) Najlepszy klub w Gdańsku, miła obsługa, super muzyka i zabawa przez cała noc! Oliwia Kasia - opinia (1) Świetna atmosfera, muzyka porywająca do tańca, różnorodne utwory. Duża... Kasia Kamila - opinia (1) Muzyka na czasie, ludzie super się tam bawią. Bardzo polecam na wypad ze... Kamila
Monika - opinia (1) Najlepsze imprezy w trójmieście Monika Kkkk - opinia (1) Duchota, smród, brak możliwości wyjścia Kkkk Karolina Osińska - opinia (1) Jak dla mnie jest to na ten moment jeden z fajniejszych klubów w sopocie,... Karolina Osińska Quincy - opinia (1) bardzo dobry klub, miła atmosfera i spoko muzyka Quincy Kasia - opinia (1) Bardzo dobry club, po zmianie jeszcze lepszy. Fajna muzyka, dobre drinki i... Kasia Kasia - opinia (1) Ekstra klub, dobrze się w nim bawiłam, drinki smaczne i w dobrej cenie, ładny... Kasia Weronika - opinia (1) Super muzyka i świetny wystrój, zdecydowanie polecam Weronika gdynianin - opinia (1) Spoko, mimo że często te kapele na to nie zasługują ale mogę płacić te 40 pln... gdynianin Lokal, który robi wrażenie. (1) Lokal, który robi wrażenie. Widokiem. Obsługą. Muzyką. Show. Polecam, jeśli... wiza Oskar - opinia (1) Polecam! Super atmosfer, świetna muzyka. Impreza poprowadzona bardzo... Oskar Kubowicz - opinia (1) Zbiór małolatów. Impreza to jedna wielka orgia na dodatek muzyka.. Porażka.... Kubowicz Wioletta - opinia (2) Płacąc za wstęp i dodatkowo za szatnie nie można usiąść przy stoliku bo... Wioletta Tomasz - opinia (2) Super menu, dobre jedzenie Polecam:) Tomasz Justyna - opinia (2) Bardzo dobry schabowy i żurek , kalmary chrupiące na przystawkę również... Justyna Tequillaboys - opinia (1) Zmieńcie muzykę i bramkarza a będzie świetna Dyskoteka Tequillaboys Cluber - opinia (1) Nie ma w Trójmieście drugiego takiego klubu który pomieściłby podobną liczbę... Cluber Sandra - opinia (1) Miła obsługa i muzyka porywająca na parkiet, bardzo polecam na spędzenie... Sandra