Weronika - opinia (1) Kto odwiedza ten wie ;) Od wielu lat niezmiennie! Miła obsługa, smaczne... Weronika Sylwia - opinia (1) Super przyjemna atmosfera, dobra muzyka i klimat. Sylwia Jędrzej - opinia (1) Najlepszy klub w jakim zdarzyło mi się być Jędrzej
maciek - opinia (1) Bylem pierwszy raz, ale na pewno wrócę. Super klimat, jest bardzo na luzie.... maciek Marta - opinia (1) Megaaa miejsce ! Ten club ma swój klimat, przeżyłam tam swoje najlepsze... Marta Z - opinia (1) słaba muza słaba obsługa, strata czasu. w dodatku zakłócają ciszę nocną Z Kamil - opinia (1) Muzyka i nagłośnienie 5/5 Szkoda tylko że DJ nie gra setów z popularnymi... Kamil Z - opinia (1) Realizator dźwięku do wymiany niestety, tragedia i porażka to te z... Z Egzegeta - opinia (1) Najlepszy klimat. Świetny dobór artystów i czekam na jesień! Egzegeta Mariola - opinia (1) Wieczor w klimacie greckim, dobre jedzenie ,przystepne ceny ,Mila obsluga... Mariola Magda - opinia (1) Super miejsce, fajny klimat .. można posiedzieć i potańczyć. Bardzo ładny... Magda Arek - opinia (1) Bardzo fajne miejsce obsługa super klub Arek Paulina - opinia (1) Zostałam nie wpuszczona bo miałam bluzę z kapturem. Chciałam zapłacić za... Paulina Sebastian - opinia (1) Obsługa a szczególnie tzw. "bramka" coraz gorsza. Nie wiem dlaczego nie możne... Sebastian Aleksandra - opinia (1) Miła obsługa ,super goście,super imprezy kulturalne a na koniec można... Aleksandra Ania - opinia (1) Całość na najwyższym poziomie. Polecam! Ania Patryk - opinia (1) Włoska kuchnia i show to zdecydowanie dobre połączenie :) Do zobaczenia... Patryk Sylw - opinia (1) Bardzo udany powrót po latach Piękny album! I kolejnej 30tki! Sylw TechnoTurystka - opinia (1) Spędziłam weekend w Trójmieście w poszukiwaniu dobrego dźwięku. Piątek w... TechnoTurystka Jacki chan - opinia (1) Najlepsze nagłośnienie w trójmieście. Jacki chan