Ewelina - opinia (1) Fajne klimatyczne miejsce , gdzie można świetnie się pobawić ;) Ewelina Aneta - opinia (1) Super klimatyczne miejsce! Razem ze znajomymi na pewno wrócimy :) Aneta Jadwiga - opinia (1) Bardzo słaba obsługa. Biorą spore pieniądze za wstęp na imprezę po czy po... Jadwiga
Andrzej - opinia (2) Ceny za wysokie, a ochrona to już masakra... wczoraj czyli w sobotę... Andrzej Artur - opinia (1) Bardzo udana piątkowa impreza. Super muzyka i piękne Coyotki :-) Artur jaro10071 - opinia (1) Super można tam się pobawić. A i wejściówki nie drogie jaro10071 Jacek - opinia (1) Świetna zabawa. Klimat, ludzie, obsługa jak najbardziej ok. Blisko molo i... Jacek Kamila - opinia (1) Promotor podszedłz szacunkiem opowiedziało miejscu bez naciusku grzecznie... Kamila Sylwia - opinia (1) Super impreza i miła obsługa. Muzyka w moim stylu tylko przychodzić i bawić... Sylwia Paulina - opinia (1) Byłam kilka razy i jest super:) polecam serdecznie ! Paulina G - opinia (1) Najlepsza rockowa imprezownia w okolicy. Jest miejsce do tańczenia i do... G Miśka - opinia (1) Super muza obsluga ochrona i miejsce Polecam Miśka Osa - opinia (1) Wrażenia? Najlepszy klub w Gdańsku! Od lat chodzę do Was, jesteście najlepsi... Osa Magdalena - opinia (1) Super miejsce i muzyka. Alkohol w przystępnych cenach. Muzyka w moim stylu.... Magdalena Julita - opinia (1) Fantastyczne miejsce! Wielkie, dużo miejsc do siedzenia, dwa parkiety i dwa... Julita Julita - opinia (1) Fantastyczne miejsce! Wielkie, dużo miejsc do siedzenia, dwa parkiety i dwa... Julita Niezadowoleni - opinia (1) Miały być lata 80te, a leciało z automatu ciągle to samo (piosenki z tego... Niezadowoleni Uczestnik wesela - opinia (1) Wiem że wszystko wygląda ładnie na zdjęciach ale miałem okazję osobiście to... Uczestnik wesela Karolina - opinia (1) Dramat... Nie polecam... Przyszliśmy na urodziny w lokalu we Wrześniu bardzo... Karolina bożena - opinia (1) bardzo miła obsługa szczególnie pani nikola , spędziliśmy tam miłe popołudnie... bożena