Kultowe (2) Od ponad 15 lat dla mnie - kultowe, niezmienne.......klimatyczne :) Uwielbiam! Karolina Masakra - opinia (1) Bylam na sylwestra dramat. Loża dopłatą od osoby 30 zl miejsc na max 12 osób... Masakra Jolka - opinia (1) Nie idźcie tam! Żenada! Obsługa do północy nie była w stanie podać... Jolka
Nie polecam (2) Nie polecam, byłem tam kilka razy, zazwyczaj impreza jest w miarę spoko(tzn.... Ja Klient - opinia (1) Ochrona absolutnie nie powinna pracować z ludźmi. Widziałem jak dwóm... Klient Karo - opinia (1) Pani na wejściu bardzo niemiła. Klimat wystrój i muzyka też do niczego. Tylko... Karo kaktus - opinia (1) obsługa ma gdzieś klienta. Dla nich liczą się tylko podejścia do baru, a nie... kaktus Marcin - opinia (1) Moim zdaniem aktualnie najlepszy klub w Gdańsku, super obsługa (pozdrawiam... Marcin lubię klub żak:) - opinia (1) proponuję przyciszyć muzykę, na głównej sali nie da się rozmawiać bo jest za... lubię klub żak:) A - opinia (1) podobno ludzie po 30-tce mają wstęp za free. Ciekawe...Ostatnio w sobotę mnie... A Pawel - opinia (1) najlepszy klub w Gdansku, ze wzgledu na ceny niedostepny dla wielu Pawel Gość - opinia (1) Znajomi ostrzegali mnie że barmani wciskają wszystkim Wódkę Belvedere. Jeśli... Gość Simona - opinia (1) Bardzo mi się podobało. Fajna luźna atmosfera i fajni ludzie. Muzyka bez... Simona Kinga - opinia (1) Lokal o bardzo ciekawym wystroju. Różnorodna muzyka, wiec kazdy znajdzie coś... Kinga Iga - opinia (1) Obsługa to dramat nie wiem gdzie można znaleźć takich ludzi zostałam... Iga Beata - opinia (1) Wspaniały klub z klimatem i luksusowym wystrojem gdzie każdy może się czuć... Beata Janusz - opinia (1) Nareszcie prawdziwy klub z klasą w Trójmieście. Wystrój, obsługa, klimat... Janusz Jolka - opinia (1) Super klub, świetny wystrój, bardzo miła obsługa Jolka Słabo z miejscem przy barze,na parkiecie i droga szatnia to minusy tego miejsca (2) Za 1 godzinę dwóch marynarek w szatni zapłaciłam 10 zł ,dla mnie to mówi... instagramowiczka Fatalna muza, pazerny DJ, brak mydła w WC (1) Wystrój na plus, klimatyzacja OK ale muza kiepska do tańca. Paru desperatów... Gdańszczanki