Polecam! (1) Wraz ze znajomymi trafiliśmy na imprezę do Miasta Aniołów w sobotni wieczór,... Michał Pan cieć na bramce (1) Muszę przyznać, że od 40 lat mieszkam w Trójmieście nigdy nie spotkałam się z... Magda Masakra (1) Zostałem tu pobity przez pracowników wyladowałem w szpitalu na ojomie z... Były klient
Klub to żart, kompletna pomyłka, nikt normalny tam nie pójdzie, bez klimatu, dj do bani (1) Klub to żart, kompletna pomyłka, nikt normalny tam nie pójdzie, bez klimatu,... gladki Świetnie! (1) Byłam w Gorzko Gorzko w Gdańsku w ostatni weekend, i muszę powiedzieć, że... Bożena Świetna zabawa! (1) Typowa weselna muzyka oraz zabawy. Wybawiliśmy się świetnie :) Arturitto Patryk - opinia (1) Najlepszy klub w 3city !!! Impreza super ,muzyka niesamowita klimat... Patryk Polecam (1) Najlepszy klub w Trójmieście z najlepszymi kelnerkami i obsługa barmańska.... Ola Planujesz dobra imprezę? (1) Niepodważalnie „Tkacka Music Club”, to miejsce które warto odwiesić, świetna... Anna.W Sztos (1) Bywam często i zawsze bawię się świetnie, muzyka, miejsce, obsługa -TOP a... Stały gość :) id sopot top of the top polecam ! (1) W mojej opinii najlepszy klub w całym Trójmieście. Po prostu świetna muzyka i... Mateusz Numer 1 w Trójmieście (1) Super klub numer 1 w Trójmieście. Muzyka rewelacja nie wspomnę o efektach,... Krzysztof tragedia (1) 26/07-/27/07/19 bylam w klubie gdzie zostawilam w szatni (oczywiscie za... x Patologia (1) Powinni zamknąć ten syf, a ochroniarzy zamknąć w psychiatryku. Masakra, na... Dave Karol - opinia (1) Nowe miejsce na klubowej mapie Sopotu. Duży potencjał ;) Karol Nowe miejsce do polecenia (1) Świetne miejsce do zabawy na parkiecie z dobrą imprezową muzyką. Bardzo miła... Karolina Najlepszy Klub!!!! (1) Najlepsza Muzyka & DJ, wspaniałe światła, 2 vip roomy, 2 poziomy, prawie 1000m2 Mateusz super (1) super klub, super muzyka, super światło Miro Byliśmy, ale czy wrócimy ? (1) Byliśmy w poniedziałek - wystrój przepiękny - widać, ze ktoś tu nie... 3Citi Nie polecam (2) Nie polecam restauracji, poszliśmy z ciekawości po kuchennych rewolucjach,... Gość