robert - opinia (1) klub kultowy, obsługa na wysokim poziomie czyściutko w toaletach, smaczne... robert Robert - opinia (1) Smaczna kuchnia.ceny umiarkowane, i chyba jedyne miejsce gdzie można zjeść na... Robert Kasia - opinia (1) Niestety brudno, jedzenie odgrzewane,obsługa paskudna i opryskliwa nie polecam Kasia
Łukasz - opinia (1) Fajna impreza było w wczoraj zajebiscie dobrze się zawilem Łukasz Dominik S. - opinia (1) Świetne miejsce i super współpraca z klubem. Impreza z barmanem - TOP! Wyszło... Dominik S. Mikołaj - opinia (2) Nowe menu, Nowy Szef kuchni, nowe spojrzenie, smaczne dania... Czego chcieć... Mikołaj Wycieczkowicz - opinia (2) Z tego co słuchy mnie doszły zmieniła się cała Ekipa Kuchni . Wpadliśmy że... Wycieczkowicz mc - opinia (1) Decade Ago..............Sfinks 700 mc Mateusz - opinia (1) Fajne miejsca bez zadęcia jak większość klubów. Niewątpliwy atut do dobra... Mateusz Rafał - opinia (1) Spoko miejsce. W końcu sensowna alternatywa dla sfina. Rafał Paula - opinia (1) Jestem mile zaskoczona imprezą urodzinową Haremu. Fajna muza, dobry klimat,... Paula Paweł - opinia (1) Świetna impreza! Niepowtarzalny klimat polskiego wesela ;) Paweł Leszek - opinia (1) .....Przybyłem , Zobaczyłem, Polubiłem . Dla mnie ważna jest??? Teraz... Leszek Unterdenlinden - opinia (1) Świetne miejsce dla ludzi w każdym wieku, muzyka klimatyczna dla każdego... Unterdenlinden Rafał - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Nowoczesny klub z klimatem wynajęty na imprezę... Rafał Ms - opinia (1) Ten jest najbardziej napompiwany i najdroższy. Ale sa lepsze z lepsza... Ms Patryk - opinia (1) Świetne miejsce i dla kochających taniec i dla tych, którzy chcą spędzić... Patryk Ziki - opinia (1) Jestem nie miło zaskoczona reakcja ochroniarzy A szczególnie jednego z nich.... Ziki Kultowe (2) Od ponad 15 lat dla mnie - kultowe, niezmienne.......klimatyczne :) Uwielbiam! Karolina Masakra - opinia (1) Bylam na sylwestra dramat. Loża dopłatą od osoby 30 zl miejsc na max 12 osób... Masakra