Zawiedzony - opinia (1) Przyszedłem tu pierwszy raz z dziewczyną, już na wejściu blondynka z selekcji... Zawiedzony Martyna - opinia (1) Bardzo zraziła mnie pani wpuszczająca do klubu, siedzi jak za karę, czuje się... Martyna Czarna 198 - opinia (1) Jeszcze do niedawna uważałam ze znajomymi,że Tkacka była super miejscem do... Czarna 198
Asia - opinia (1) Porażka, wybraliśmy się ze znajomymi do klubu po nagabywaniu przez panie na... Asia Dominika - opinia (1) Opryskliwa i traktująca ludzi z góry Pani selekcjonerka. Brak możliwości... Dominika Wioletta - opinia (1) Miejsce do którego zawsze wracam wekend, sylwester i każda okazja jest... Wioletta Anna - opinia (1) Byłam z mężem i przyjaciółmi tydzień temu. Lokal świeżo otwarty, piękny bar,... Anna Tadek - opinia (1) Lokal odświeżony, luźna atmosfera, przemiła barmanka,obsługa duży + I... Tadek Michal - opinia (1) Brak info o cena przy barach, na początku za 2 piwa 0.3l z sokiem znajomy... Michal To nie to samo - opinia (1) No cóż, otwarcie po zmianie właściciela..moim zdaniem zmiana na minus.... To nie to samo Tomek - opinia (1) Duża przestrzeń, dobra muzyka, zakaz palenia w klubie, dostępna palarnia... Tomek Langer - opinia (1) Niesamowity wystrój, miła obsługa, muzyka tylko podlega rozważeniu możliwości... Langer Ewa - opinia (1) Fajne miejsce do imprezowania, obsługa mega spoko Ewa Antonio - opinia (1) Najlepszy klub w 3city. Różnorodny, ambitny lineup plus fajne mordy. Antonio O - opinia (1) Tragedia, nie polecam, totalny scam O Agata - opinia (1) Świetnie się tam bawię, drinki są wyśmienite a obsługa bardzo miła. Polecam Agata Wzór - opinia (1) Świetna zabawa i mile obsługa, bardzo gorąco polecam zabawę!!! Wzór Iza - opinia (1) Wspaniałe miejsce, warto wspierać tych niesamowitych ludzi!! Iza Ja - opinia (1) Świetne miejsce, super klimat i superasna muza Ja Daniel - opinia (1) Super atmosfera Super muzyka Super klimat i odwiedzający Bezpiecznie Daniel