Nie polecam (2) Nie polecam restauracji, poszliśmy z ciekawości po kuchennych rewolucjach,... Gość Szczerze odradzam (1) Domyślam się jaki był zamysł, ale egzekucja zdecydowanie się nie udała. Radzę... Andrzej Jaworski Yla - opinia (1) Dla tych co raz na jakis czas odwiedzają to ok...ale na dłuższą metę nie... Yla
guacamole z kiełkami ???? wtf (1) nie wiem jak po hiszpansku sa kiełki ale guacamole pomyslu pani gesler to... radzik Imprezy (1) Witam czy są gdzieś w Gdańsku kluby gdzie wpuszczają od 16 lat? Kamloo Polecam (1) Super klimat polecam:) Warto przez duże W kris Prezes - opinia (1) Selekcja w oparciu o strój: nie wejdziesz jak masz bluze, nic ze bluza... Prezes Najlepszy klub w Trójmieście! (1) Klimat, muzyka, zespół, wszystko na 6! ;) Adrian Niezapomniane chwile (1) Jest to miejsce niezwykle! Które zawsze przyciąga muzyka i świetna obsługa.... Wspomnienie Klub dla 40+ (1) Witam Czy jest jakiś klub w Trójmieście dla ludzi po 40 roku? Oczywiście z... Piotr Okropne (1) Ceny w karcie nieadekwatne do ilości i jakości podawanego jedzenia. Sałatka z... Koko Kasia - opinia (1) Jeżeli ktoś szuka miejsca do potańczenia, to z pewnością polecam ten klub!... Kasia Smacznie i oryginalnie (1) Jestem klientem od czasów Pod Przykrywka, zawsze potrawy smaczne i... Jurij dno (1) Ceny alkoholu uzależnione od stanu upojenia klijenta 3x50 ml 40 pln po... jurek t Beznadziejna muzyka w sobotę (1) Byłam kilka razy w sobotę w klubie Noce i dnie, bardzo słaba muzyka do... Anka Zmiana na gorsze (1) Przykład jak można zepsuć wystrój wnętrza. Basia Show (1) Super klub polecam fajne dziewczyny i nic na siłę bez naciągania Kawaler Świetne miejsce! (1) Mój ulubiony klub, fantastyczna obsługa - pełen profesjonalizm, ceny niższe... Mateusz nie polecam (2) lokal super bilety kupisz bez problemu tylko jak w zyciu bywa jest haczyk... sebaw2304@interia.pl Kwadratowa (1) Juz wiem czemu usuneli możliwość dodawania opinii na facebooku :). Zawsze... Kamila