Rezerwacjq (2) Rezerwowalam loże dla swojego męża na urodziny, wszystko wyszło lepiej niż... Zuzanna Mega miejsce! (1) Byłem tam kilka razy i nie omieszkam wpaść kolejny raz. Fajna obsługa i... Rafał Najlepsza obsługa! (1) Również wyprawiałem urodziny niedawno, obsługiwała nas kelnerka Sara. Bardzo... Adek
Polecam! (1) Świetne miejsce i gwarancja super zabawy! Dwa parkiety z fajną muzyką, miła... Zocha Sam Teatr to bardzo dobre miejsce (1) ...na bardziej kameralne spektakle czy koncerty. Natomiast o pomste do nieba... G Polecam (1) Miła sympatyczna i pomocna obsługa, świetny wystrój i snaczne ciepłe jedzenie. Zadowolona Super :) (2) Klub bardzo fajny, takiego w Trójmieście brakowało! Zabawa ekstra- bo kto nie... Justyna śmiech na sali (1) Beznadziejnie nudne miejsce bez krzty polotu. Fatalna obsługa - przygotuj się... chilly Duża karta (1) Ciekawa, urozmaicona karta. Obawiałam sie wysokich cen, jednak patrząc na... Ilona Zaskoczenie (1) Nie wiedziałem, że w swojej ofercie posiadacie również pizze. Do piwka, żeby... Andrzej Super pizza (1) Oceniam to miejsce jak najbardziej pozytywnie. Odwiedziliśmy je niedawno z... Robert Sztos (1) Stanowczo polecam. Klub i obsługa z duszą. Wiedzą co dobre. Na plus, że mają... Mateusz Warto przyjść (1) Niezobowiązujący klimat, miłe miejsce na wyjście w tygodniu :) Ania Czad (1) Cudowne miejsce!!! , sympatyczna i na poziomie obsługa , Muzyka Genialna... Katarzyna Najlepiej! (1) Jak dla mnie najlepszy klub w Gdańsku! Super muzyka i świetna obsługa która... Kinga Super (1) Wyprawialam urodziny na Tkackiej. Szczerze polecam, obsługa na wysokim... Monika Świetna zabawa (1) Organizowaliśmy w Bunkrze 30 urodziny i wyszły super. Uśmiechnięta obsługa,... Mateusz dramat (1) Impreza sylwestrowa. Stoły i ławki jak w barze przy plaży - a na nich jedyne... katarzyna Sylwester 2018/2019 (1) Impreza sylwestrowa to ponury żart organizatora. Bilety w cenie 180 zł za... Alicja Uwielbiam, to miejsce (1) Super klimat, miła obsługa, dobra zabawa gwarantowana. Stały bywalec