Słabo. (2) Słabo, bardzo słabo. Przy zamówieniu 2 stolików na 12 osób oczekiwałam więcej... Gorzko Sopot (1) Byłam z koleżanką z kuponem na darmowe wejście do godziny 24.00. Zatrzymał... Kasia - opinia (1) Dobra atmosfera, mili ludzie, najwyższy poziom obsługi Oczywiście, że przyjdę... Kasia
Nie Polecam!!!! (1) Nie Polecam restauracji Cuba Banana na początek bardzo długo trzeba czekać na... Xxx To klub dla mnie (1) Klub jakich w Sopocie mało, można miło spędzić czas ze znajomymi, pobawić... Witek Super miejsce w Sopocie :) (1) Często imprezujemy z koleżankami i znamy wszystkie lokale w Sopocie. Tu jest... Meri Klub Pokład (1) Bardzo ciekawe miejsce w morskim klimacie! Byłam kilka razy i śmiało polecam!... Maria Świetna atmosfera , alko i szama (1) Świetne imprezy, koncerty i wtorkowy stand-up. Rewelacyjnie bawiłem się na... Jedrek Super bar, dużo miejsca do tańczenia (1) Jak dla mnie wszystko ok. Super bar, posiadający ogromny wybór dobrych alkoholi ewelina332 polecam, super muzyka (1) Klub dla osób w każdym wieku - młodszych i starszych. Świetna muzyka,... Weronika super! (1) Zdecydowanie polecam. Jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Miejsca do tańca... Miko Pokład Gdynia (1) Super miejsce. Polecam serdecznie Dominika Wszystko ok (1) Zaglądam regularnie, gdy tylko odwiedzam Sopot i moich znajomych. Zawsze mile... Agata Mega miejsce! (1) Miejsce, w którym można mile spędzić czas, fajnie się zabawić i wypić dobrego... Ewa Super klub! (1) Miejsce, w którym można smacznie zjeść, wypić dobrego drinka i bawić się do... Martyna Bomba (1) Świetne imprezy tematyczne (wesela, hawajskie) Dobra obsługa, dobre drinki... tom Jeden z gorszych klubów w Gdańsku (1) Mały wybór alkoholu i jest najdroższy w Gdańsku. Piwo lane do plastiku. Do... Jaa polecam (1) Złego słowa powiedzieć nie mogę. Jedzenie smaczne, odpowiednio doprawione.... Iza Gorzko Gorzko Gdańsk (1) Klub fajny muzyka też,podoba mi się mieszanie nagrań,stare nowe polski rock... Piotr Wesoło! (1) Wychodziłem z uśmiechem na twarzy,mimo bardzo dużej ilości osób co jest... Kamil