Strasznie drogo - W zamian nic fajnego (1) Wejście 20 zł szatnia 5 zł Piwo 12-14 zł - W zamian nic ciekawego ciasno... kamyk Świetny klimat (1) Świetny klimat fajna atmosfera polecam na pewno bardziej w tygdoniu na piwko... Anka Nie polecam (1) Obsługa na najgorszym poziomie na wejsciu siedzi nadeta panienka bez usmiechu... Klaska
Sztos (1) Wystrój zamierzone bogate retro, selekcja muzyczna jak wyżej, klimat... Bartek Szatnia (1) Oczekiwanie na kurtkę godzina, znaleziona na podlodze. RAFAL Fajnie pozytywnie (1) Bardzo pozytywna atmosfera. Miło i bezpiecznie. Wszędzie trafiają się jakieś... Halinka Agresywna i arogancja ochrona (2) Proszę uważać na ochronę, gdyż zachowuje się jak małpy wypuszczone z klatki.... Lolek Klapa (2) Opłata za wejście o której brak informacji gdziekolwiek. Pani wypuszczająca... Maggie Lokal z charakterem (1) Nietuzinkowe imprezy tematyczne jak muzyczna podróż turystyczna. Wspaniałe... Jerzy K. Opinia -mordownia (1) Nigdy wiecej Beata Super (1) Bylem tydzien temu. Bardzo przyjaznie. Siedzialem na kanapie blisko parkietu.... Entuzak Koncerty (1) Byliśmy na koncercie KAMP! Krótko i na temat Fajny klimatyczny lokal, dobra... Marcin nie polecam (1) Byłam jakiś czas temu pustki, ceny za wysokie i to bardzo. Obsluga nie mila... ... Obsluga (1) Pierwszy koncert w Bunkier. Clock Machine Petarda ! Obsluga klubu poziom... Karolina Dla nielatow itd. (1) Bylam sprawdzilam. Szatnia ciasna, chlopak wchodzi na drabine, zeby kurtki... Ewa Niemiło zaskoczony (1) Fajna muza, klub też, ale nic poza tym. Ceny jak w Sheratonie, może i wyższe.... Marek Wypad służbowy (1) Trafiłem tu akurat na finał MŚ. Bardzo duży wybór trunków, drinków. Jedzenie... Sam Super klub! Świetna muzyka (1) Najlepszy klub jak dla mnie w Sopocie, impreza z klasą! super drinki1 Alvin Omijać szerokim łukiem! (1) jeśli Wam zdrowie i życie miłe omijajcie to miejsce szerokim łukiem.... Joanna Obsługa do wymiany (2) Czy to PRL? Wieczny foch na twarzy barmanki nie zachęca do zakupu... kotowski