polecam! (1) Najlepsza, domowa atmosfera :) BEATA Lux (1) przechodzac kolo śledzika wstapilyśmy.. zachecila nas muzyka... nozka sama... L. Urodziny 18-naste Gdańsk (1) Witam, Gdzie w Gdańsku uda mi się wyprawić urodziny? Chodzi mi o kluby pod... Solenizant
wielki gadsby (1) koncert , muza, obsługa oki. no cóż ceny tylko takie nie halo za alkohole jendroben W końcu nowy klub! (1) Miałem przyjemność być na otwarciu lokalu w zeszły weekend i już wiem, że... Tuk klub do potanczenia (1) Zaczne od dobrego, zeby nie bylo, ze hejt. Bardzo mile towarzystwo z selekcji... Fag0 Nie polecam (1) Nie polecam, zwłaszcza głodnym turystom z dobrym gustem. Potrawa sztandarowa-... Tk wspaniale miejsce w calym trojmiescie nie ma lepszego....... (1) Jestem klubowiczka od paru lat nie wyobrazam sobie innego miejsca na... magdalena lewandowska Zachwycony (1) Po wizycie w ostatni weekend jestem zaskoczony tym jak dobrze można bawić... Marek Tragedia (1) Lokal fajny muzyka super szkoda ze na wejściu tak bardzo odstrasza stary... Kaśka Selekcja?!!! (1) Selekcja?!!! Zapłaciliśmy za wejściówki i co? Kazali nam iść do salki przy... Kamila impreza okolicznościowa 50+ dla 17 osób (1) Jedzenie z oferty za 98pln - bardzo smaczne! Alkohol w przystępnej cenie!... Anna Rewelka (1) Super klub, świetny klimat Fil Super impreza !!!! (1) Mega klub, super klimat, miła obsługa. Gorąco polecam. Klubowicz Porażka (1) Byłam dziś w restauracji i jestem oburzona zachowaniem barmanki p. Anny,... Justyna Ostrowska Dramat gastronomiczny (1) Zachęciły nas bardzo pozytywne opinie na temat tego miejsca. Zachęceni... Wojtek "Pstrykacze" w Teatrze!? (1) Wczoraj byłem na sztuce teatralnej ,"Scenariusz dla...." monodram grany przez... Piotr Ostatnio jak zwykle beznadzieja (1) Ogólnie beznadzieja. Tłok, oblewanie browarami, para tłuków na "bramce".... Roman Dobra dyskoteka (1) Naprawdę dobra dyskoteka. Nic dodać nic ująć. Oby tak dalej. Polecam :) Krzysztof Było dobrze (1) Byłam odwiedziłam . Słyszałam różne zdanie odnośnie tego miejsca, ale ile... KLARA