COYOTE (1) Bardzo fajny klimat. Bawilam się tam świetnie przy muzyce gdzie jest teraz... A.S Ochrona klubu (1) Wszystko wszystkm ale ochrona klubu rewelacyjna , gdyby nie panowie to... Karka samo dobro! (1) piękni ludzie, uśmiechy, tańce, dobra energia Anna
alkohol bez alkoholu (1) poszłam potańczyć, napić się drinka, a w zamian zmarnowałam wieczór i... lusi Miejsce którego brakowało (1) Jestem mieszkańcem okolicy klubu i od wielu lat brakowało mi pubu, dyskoteki... Arturinio Gorące PODZIĘKOWANIA (1) Organizowałam imprezę po raz pierwszy w tym miejscu. Miałam trochę obaw,... Ruda Cocomo (3) Właściciel ten sam co lokali Cocomo, więc i standard taki sam. Naganiacze na... Andrzej Cocomo w wersji soft (1) Weszlismy namowieni przez naganiacza i skuszeni oferta darmowych... Skywalker Fajna miejscówka :) (1) O lokalu dowiedzieliśmy się przypadkiem z artykułu o zakłócaniu życia... Lena Obsługa (2) Obsługa super, bramka pełna kultura ,barmani również bardzo sympatyczni... Gosiek Słabo (1) Byłem wczoraj. Klimat, wystrój miejscówka super. Reszta to zmarnowany... RDC Mega super klub (1) Jestem mile zaskoczony tym jaka wysmienita zabawe oferuje Klubogaleria... Wito Dobry klub w Gdańsku (1) To miejsce jest legendarne na mapie Gdańska, słynie z dobrych imprez i... Anna NIE POLECAM (1) Poszłam grupą do White Parku usiedliśmy przy wolnym stoliku nie było na nim... Lagertha DJ niestety zepsuł imprezę. (2) Klub sam w sobie fajny, ale niestety muzyka straszna, a DJ gra dla siebie, a... ana Polecam (1) Zawsze gdy jestem w Gdyni odwiedzam to miejsce. Zawsze można się świetnie... Maciek Polecam :) (1) Pokład to jeden z moich ulubionych klubów! Świetna muzyka, obsługa i... Kasia Bardzo ciekawe miejsce (1) Miałam okazję by w tym miejscu już po raz drugi. Jestem z Moreny i dla mnie... zh Jest Supppper !!!! (1) Przyjacielska atmosfera i swietni gospodarze Tomek Mruczkowski Obsługa beznadziejna (1) Obsługa do poprawy bo sam klimat klubu jest świetny. Bezczelność i arogancję... Ewelina K