NIE POLECAM (1) Poszłam grupą do White Parku usiedliśmy przy wolnym stoliku nie było na nim... Lagertha DJ niestety zepsuł imprezę. (2) Klub sam w sobie fajny, ale niestety muzyka straszna, a DJ gra dla siebie, a... ana Polecam (1) Zawsze gdy jestem w Gdyni odwiedzam to miejsce. Zawsze można się świetnie... Maciek
Polecam :) (1) Pokład to jeden z moich ulubionych klubów! Świetna muzyka, obsługa i... Kasia Bardzo ciekawe miejsce (1) Miałam okazję by w tym miejscu już po raz drugi. Jestem z Moreny i dla mnie... zh Jest Supppper !!!! (1) Przyjacielska atmosfera i swietni gospodarze Tomek Mruczkowski Obsługa beznadziejna (1) Obsługa do poprawy bo sam klimat klubu jest świetny. Bezczelność i arogancję... Ewelina K P jak pychota (1) Fajnie, że Gdańsk zrobił już normalne dojście w tamte okolice bo jeszcze rok... Hubert Zapomnij wszystko co wiesz o drinkach! (1) Fantastyczne miejsce dla wszystkich, którzy chcą rozpieścić swoje... Iwona Teatr (nie do końca) kameralny (1) Teatr BOTO jest miejscem łączącym wiele sztuk, w tym muzyki, malarstwa, tańca... aga Świetna inicjatywa (1) warto bywać. świetne spektakle, koncerty. Maria Drinki owocowe (1) Lokal fajnie urządzony. Kiedyś były pyszne drinki - robione z owoców, pięknie... Marta Gorąco polecam! (1) Nie ma żadnych negatywów! Cała załoga pozytywnie nastawiona do gości, wystrój... Werka Polecam!! (1) Zachecam do odwiedzin w szczegolnosci osobom ktore tam nigdy nie byly, bo na... Antek Polecam (1) Pokład to jeden z moich ulubionych klubów! Świetna muzyka, obsługa i... Monika cienizna.. (1) Nie wiem, skąd zachwyty. Owszem, znam gorsze miejsca, ale one nawet nie... Mariusz Reck Najlepiej!! (1) Mega klub z muzyka dla każdego !! Obsługa rewelacja a drineczki wyśmienite... Ewa Klub Poklad (1) Bardzo fajny klub z najlepsza obsługa. Polecam wszystkim którzy chcieliby... Michał Numer jeden w Gdańsku! (1) Zdecydowanie najlepsze miejsce do imprezowania w Gdańsku :) Super towarzystwo... Wiki Bardzo fajna obsługa (1) Byłem ostatnio na imprezie razem z cała ekipą, bardzo miła obsługa dziewczyny... Paweł