Polecam :) (1) Przemiła i pomocna obsługa, klimat i wystrój taki, że naprawdę można poczuć... Przemek Tragedia (1) Najgorszy klub muzyczny na jaki trafilem. Wymuszanie tworzenia kart klubowych... CzczN super klimat (1) wyjątkowe miejsce, fantastyczne imprezy, cudowna atmosfera. Polecam Radek
Super klimat i muzyka (1) Polecam wszystkim, którzy lubią dobrą muzykę. Robert Dlaczego nikt nie tańczy??? (1) Jak może być, że tak świetny Klub, a ludzi na parkiecie brak??? Kiedy... Aga Miejsce dla starszej młodzieży (1) Nieszablonowe miejsca, trochę jak taka większa domówka. Obsługa i luźni... Magda Extra !!! (1) Jak sie ktoś nie umie bawić to zawsze będzie marudzić ! Obsługa na duży + !... Ewa Super (1) Organizowała imprezę urodzinową męża. Znajomi zachwyceni, mąż i ja również.... Gosia Tragedia (1) Niedobre drinki zbyt dużo syropu dodają, bądź kolorowy drink,jak by się piło... Ewa Petarda (1) Jak dla mnie miejsce petarda. Świetna muza, Ładne dziewczyny... napewno... Imprezowicz Porażka 20zl wstęp (1) ... Ilka Świetny Klub (1) Najlepszy Klub. Super miejsce do wypicia i zabawy na parkiecie, miła i... Przemek C Najlepszy klub! (1) Zdecydowanie najlepszy klub w Trójmieście! Świetna muzyka, piękny wystrój,... Joanna Zakrzewska Dobre miejsce !!! (1) Polecam wszystkim, muzyka i obsługa 1 klasa :) Krzysiek Najlepszy klub (1) Jeden z najlepszych klubów w Sopocie. Zawsze można pobawić się w miłym... Zuzanna Kamińska Bardzo słabo (1) Wybierałam się tam dłuższy okres czasu, a gdy w końcu mi się udało,... XxxxXxxx95 Najlepszy klub w gdyni (2) I jeden z najlepszych w trójmieście Szakłak do "Kris" (Agresywny Ochroniarz) (2) "W zeszłym roku..." już początek wzbudza poważną wątpliwość w wiarygodność... Manager Fatalny... (1) Bardzo niemiła obsługa...pan na wejściu jeszcze ok, ale młody kelner w środku... Karolina Problem z biletami na wydarzenie (1) Witam. Czy ktoś ostatnio kulował bilety do B90 z wysyłką? Ja zamówiłem i... Macieq