lubię klub żak:) - opinia (1) proponuję przyciszyć muzykę, na głównej sali nie da się rozmawiać bo jest za... lubię klub żak:) A - opinia (1) podobno ludzie po 30-tce mają wstęp za free. Ciekawe...Ostatnio w sobotę mnie... A Pawel - opinia (1) najlepszy klub w Gdansku, ze wzgledu na ceny niedostepny dla wielu Pawel
Gość - opinia (1) Znajomi ostrzegali mnie że barmani wciskają wszystkim Wódkę Belvedere. Jeśli... Gość Simona - opinia (1) Bardzo mi się podobało. Fajna luźna atmosfera i fajni ludzie. Muzyka bez... Simona Kinga - opinia (1) Lokal o bardzo ciekawym wystroju. Różnorodna muzyka, wiec kazdy znajdzie coś... Kinga Iga - opinia (1) Obsługa to dramat nie wiem gdzie można znaleźć takich ludzi zostałam... Iga Beata - opinia (1) Wspaniały klub z klimatem i luksusowym wystrojem gdzie każdy może się czuć... Beata Janusz - opinia (1) Nareszcie prawdziwy klub z klasą w Trójmieście. Wystrój, obsługa, klimat... Janusz Jolka - opinia (1) Super klub, świetny wystrój, bardzo miła obsługa Jolka Słabo z miejscem przy barze,na parkiecie i droga szatnia to minusy tego miejsca (2) Za 1 godzinę dwóch marynarek w szatni zapłaciłam 10 zł ,dla mnie to mówi... instagramowiczka Fatalna muza, pazerny DJ, brak mydła w WC (1) Wystrój na plus, klimatyzacja OK ale muza kiepska do tańca. Paru desperatów... Gdańszczanki Makabra (2) Ochrona bardzo nie miła, nadużywająca siły wobec osób mających w sobie jakiś... jaro super!! (1) kolejna wizyta w Gdańsku i po raz kolejny trafilismy na impreze do miasta... Kamil Polecam! (1) Wraz ze znajomymi trafiliśmy na imprezę do Miasta Aniołów w sobotni wieczór,... Michał Pan cieć na bramce (1) Muszę przyznać, że od 40 lat mieszkam w Trójmieście nigdy nie spotkałam się z... Magda Masakra (1) Zostałem tu pobity przez pracowników wyladowałem w szpitalu na ojomie z... Były klient Klub to żart, kompletna pomyłka, nikt normalny tam nie pójdzie, bez klimatu, dj do bani (1) Klub to żart, kompletna pomyłka, nikt normalny tam nie pójdzie, bez klimatu,... gladki Świetnie! (1) Byłam w Gorzko Gorzko w Gdańsku w ostatni weekend, i muszę powiedzieć, że... Bożena Świetna zabawa! (1) Typowa weselna muzyka oraz zabawy. Wybawiliśmy się świetnie :) Arturitto