Rewelacyjne jedzenie (1) Super potrawy wspaniałe ryby i rewelacyjna jagnięcina wszystko podane z klasą... Teresa Wszystko super, oprócz "DJ" (1) Klub jest super, idealne miejsce w centrum Gdańska, fajne loże do wynajęcie,... Marzena Nieoficjalny rezydent Mewy Towarzyskiej… (1) Jeśli masz dość typowych klubów sopockich i Sebixów, którzy przyjechali... JL
RESTAURACJA (1) Cześć, chciałem wszystkim polecić. Dawno nie zaglądałem do Miasta Aniołów,... Dominik Wizyta bardzo udana (1) Do Miasta trafiłem z przyjacielem, i to był dobry wybór, zjedliśmy b. smaczne... Robert Pan wpuszczalski z broda (2) Bylysmy na paniejskim Pan wpuszczalski uwaza sie za Boga. Zwerbowane na ulicy... masmea Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu ;) (1) Klimat- pierwsza klasa, obsługa- fantastyczna. Nigdy wcześniej tak się nie... Imprezowicz Świetna robota (1) Wciąż bije tu serce legendarnego klubu, ale w całkowicie nowym, świetnym... Gość Jak na imprezę to do Sopotu...jak na super imprezę to tylko do HAH !!! (1) Sporadycznie bywam na imprezach... ale jak już bywam, to z przytupem ! ;) W... Libra Jedno z ulubionych (1) Do klubu HAH w Sopocie zaglądam regularnie. Miejsce bardzo klimatyczne, w... Magda muzyka na żywo - cudo (1) Klub z duszą, inny niż wszystkie. Wyjątkowe brzmienie w środy - balsam dla... Hickory Co tu dużo mówić dno na całej linii. Polecam unikać. (1) Jest mnóstwo lepszych tego typu miejsc. niezadowolony Co to ma być ?! (2) Kilkakrotnie zbierałam sie do napisania opinii o tym miejscu lecz dzisiejsza... Patrycja Super Club - jeden z lepszych w 3 city (1) Jedyny klub w Sopocie gdzie mozna sie pobawic bez przepychania... woj jak dobrze, Wtedy! (1) upadlam się tu regularnie i z przyjemnością. umiejscowienie poza traktem... Mikołaj Polecam !!! (1) Super miejsce dla nietuzinkowych ludzi. Świetna muzyka, bardzo sympatyczna... Bartosz Dziękuję!!!!!!❤ (1) To moja druga impreza w tym miejscu i nie ostatnia!!!!❤ Muzyka dla... Sylwia Goście - opinia (1) Głównym plusem klubu są barmani, którzy robią profesjonalne drinki, pyszne... Goście Super! (1) Obsługa (od szatni po kelnerki, barmanki) super! klimat, muzyka super!... Magda nie polecam (1) podane godziny otwarcia nie odpowiadają rzeczywistości 22-5, nagle muzyka... sol