Jedyny Taki! (1) Najlepszy klub w sercu Starego Miasta. Jestem stałym bywalcem i nigdy się nie... Zguba Pani barmanka (1) Przychodzimy do Żaka często, można powiedzieć,że jesteśmy stałymi klientami.... Karol 15-16 lat?? (5) Odwołam sie do wczesniejszej wypowiedzi...dziecko drogie majac 15-16 lat... Kasia
Odradzam! (1) Na wejściu wita nas ochroniarz cham sentencją "kurtki do szatni" (płatnej)... Filip Nigdy wiecej ! (1) Impreza zorganizowana dla ponad 100 osób z cateringiem - szwedzkie stoły... Nat Lans (1) A czy nie możnaby się bawić w rytm house'u bez całego tego lansu i... Jarek Sobotnia impreza (2) Bardzo mila obsługa, szczególnie na VIPie :) Polecam wszystkim! Jakub Restauracja super (2) Byłam z koleżanką potrawy pysznie udekorowane i smakowite. OBSŁUGA na... Ela super klub (1) Fantastyczna atmosfera na imprezach :)))) Gosia Świetne miejsce, ale obsługa... (1) Miejsce jest bardzo interesujące i ciekawe. Niewiele jest tak ciekawych... kobieta Obsługa beznadziejna (1) Pan ochroniarz uważa sie za nie-wiadomo-kogo. Koleś stoi w przejściu i zatyka... Iwka Mega! (1) Najlepszy klub na imprezowej mapie Sopotu. Przychodzimy ze znajomymi często i... Queen_M Mega impreza (1) Byłam w zeszły piątek w Unique - polecam wszystkim wymagającym osobom !! ((:... Imprezowiczka Najlepszy Klub!!! (1) Fajne dziewczyny, miła obsługa, super wystrój i najlepsi dj-e, czego chcieć... Andrzej Naj Naj najlepszy klub w Trójmieście (1) Byłam w Unique kilkukrotnie, za każdym razem było wyjątkowo. Świetny klimat i... Foxy Czarna - opinia (1) Moim zdaniem jest to najlepszy klub w Trójmieście. Wystrój eelegancki, dwa... Czarna Gorąco Polecam!!! (1) Cudowny Klub na mapie Trojmiasta. Wspaniała, uśmiechnieta, profesjonalna... Katariiiinaaaaa Miejsce inne niż wszystkie (1) Elegancki wystrój i goście, a do tego sympatyczna i uśmiechnięta obsługa -... Magdalena Dla mnie rewelacja ! (1) Jedyne takie miejsce na mapie trójmiejskich klubów, pyszne jedzenie i... Rozalka polecam bo warto, miejsce niepowtarzalne (1) na nowej mapie starego gdanska pojawiło się superowe miejsce. Powiem tak,... maciek_n