Nie polecam (1) Byłem raz i podziękuję za więcej. Klub jest nastawiony na maksymalne dojenie... miejscowy Obsługa - szok! :( (1) Klimat fajny, sympatyczni ludzie przychodzą, dobra muzyka, oryginalne i... bet Ocena (1) Pozdrawiam super obsługę, która jest przesympatyczna (Najlepsi Ci co tańczą... Deriks
cudowne miejsce (1) Miła obsługa, ciekawy wystrój a w piątkowe i sobotnie wieczory, podczas... Natalia Brak cooltury (1) O dziwo w barze cooltura największy problem jest z kulturą. Jedyny poziom... Zdegustowane Zdecydowanie polecam!!! (1) Witam, po wielokrotnych poleceniach znajomych w końcu zdecydowałam się zjeść... Pani Agnieszka Bardzo klimatyczne miejsce !!! (2) Rewelacyjne miejsce, super klimatyczne, Przepyszne jedzenie, miła obsługa...... Kaśka Wyjątkowość (1) Nie ma w Trójmieście galerii, które dają nam "coś więcej". Tu możemy zjeść,... PP Artystyczny SYF (1) Witam! Jako artysta mieszkajacy w Sopocie cieszyłem się gdy usłyszałem o nowo... Michał Warto ! (1) Super miejsce z industrialnym wnętrzem. Obsługa miła i zabawa przednia.... Bartek Extra! (1) Bywam bardzo często i za każdym razem super zabawa! SuperP Wspaniałe miejsce (1) Jedno z najlepszych i najbardziej oryginalnych miejsc w Trójmieście!!!... Justyna Rewelacyjne jedzenie. (1) Przepyszna świeża ryba i ogólnie fajna barka. Gorąco polecam. !!! Dzoana polecam (2) Bylem w restauracji w sobote i jestem pozytywnie zaskoczony. Jedzenie dobre i... Aleksander Super atmosfera! (1) Warto przejechac 200 km zeby pobawic sie z klasa - dobra selekcja, wszyscy... MarekSzwecja Polecam (1) Klub pierwsza klasa, barmani czynią cuda za barem! Pyszne drinki, super... Bobson Najlepszy klub! (1) Miejsce, które inne sopockie kluby zostawia w tyle o kilka długości!... R. Czwartak Gorąco polecam! (1) Wiele słów nie trzeba, aby określić to miejsce! Miejsce należy do... Sqr Do not go there (1) Me , me fiancée and my brother went to unique for a drink. First, before you... Gosc Świetne miejsce! (1) Miałam przyjemność pojawić się na samym otwarciu. Piękny wystrój, miła... Małgosia