Nic specjalnego (1) Nic specjalnego, oczekiwałam czegoś więcej po takich recenzjach. Kolejki przy... MagKwia Melonez - opinia (1) Witam. Serdecznie polecam klub, obsluga fantastyczna, muzyka na poziomie,... Melonez trzeba zobaczyć, nie da się opisać (1) Miejsce o niepowtarzalnym wystroju. Każdy znajdzie coś dla siebie. Czwartkowe... Kasia
Cudowna atmosfera (1) Świetne miejsce na świetną zabawę. Ceny przystępne i miła obsługa. Stanowczo... Mateusz Toalety to wielki problem tego miejsca (1) Co tydzień pojawia się ta sama historia. Toalety są brudne, śmierdzi w nich i... Wanessa Zawiodłem się (2) Byłem dzisiaj w restauracji Miasto Aniołów, niestety, ale chyba upadłych. Na... Upadły anioł Poziom obsługi... brak słów. (1) Wybrałam się do tego miejsca na koncert świetnego zespołu MOA. Wszystko... Paulina hmmmm....... (1) Witam W dniu wczorajszy z miłą chęcią w godzinach obiadowych jak zawsze gdy... Dorcia Klima (1) Dość drogie wejściówki, biorąc pod uwagę, że trochę kasy zostawia się w... Ola Mewa (1) Mewa to dość sympatyczne miejsce. Dobra muzyka przy której zawsze da sie... Qurek Chrzczony alkohol (1) Osttanio zauważyłem, że drinki są chrzczone. Niby alkohol nalewany z... Mariusz86 Byłam, zobaczyłam i już nie wrócę (1) W ten weekend postanowiłęm wybrać się z koleżankami do jakoegoś modnego... Eleonora Polecam!!!! (1) Najlepsze imprezy w Gdyni! Sylwia Super imprezy ! (1) Uwielbiam to miejsce wpadam kiedy tylko obowiązki na to pozwalają! Poza... Adam Nijaki wystrój i charakter (2) Wystój ma wiele do życzenia. Nie widać tam zapowiadanej sztuki chyba, że... max88 Typowy, podrzędny klub dla gejów (1) Nazwa Art&Musik wydawało by się powinna zobowiązywać do jakości oraz... wizytator KAMILA - opinia (1) Organizowalam tam panieński dla swojej koleżanki i co mnie bardzo... KAMILA bardzo dobra obsługa dla wszytkich (1) bardzo dobra obsługa dla wszytkich Andrzej Kiepska knajpa.... (1) W zeszłym tygodniu impreza odbywała się pod znakiem wybijających studzienek.... Anielka Ani Music ani Art (1) Music and Art to chyba żart. Muzyka bardzo słaba, sztuki zero. Speluna dla... Gośc