POLECAM !! (2) POLECAM !! klubowiczka Świetne miejsce (2) Jeśli lubisz piękne kobiety, wysportowanych mężczyzn, dobrą muzykę... ADA i koleżanki Zmiencie DJ-a (2) DJ gra dla siebie w piatki, nie dba o ludzi co przyszli sie pobawic, nie... Magda
Niezadowolona z DJ (2) DJ gra pod siebie, nie widzi ludzi na parkiecie, jest niedostępny i... Doris 40 Drogi zarządzie klubu (1) Wczorajsza sobota była bardzo fajna, niemniej jednak drogi zarządzie... Stały bywalec IDEALNE MIEJSCE NA ŚWIETNĄ ZABAWĘ (2) Miasto Aniołów to najlepsze miejsce w Gdańsku. Jestem tam częstym gościem.... Karolina :) (2) Fajnie się bawiłam. Super miejsce na dobrą zabawę . Obsługa miła. Polecam Mariola Rewelacja (2) Świetne miejsce. Byłem pierwszy raz i na pewno wrócę. Obsługa sympatyczna,... Jerry Dramat (2) Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii bo ja mam całkowicie odmienne zdanie na... Paulina Anna (1) Witam, wczoraj tzn do dzisiaj rana do4:00 miałam okazje tam być po raz... Ania Super lokal - inny niż gdziekolwiek :) (1) Byłam tam na imprezie zamkniętej: świetna i sympatyczna obsługa , DJ puści... Iwona Zdecydowanie najlepszy klub muzyczny w Trójmieście (2) Czytam zamieszczone komentarze poniżej i naprawdę żal mi osób, które je... Anna Niemtz Zdecydowanie polecam! (1) shoty u Zdzisiaaa... Marlena Boro do domu (1) Dj Boro gra co najmniej od 2 lat(od tego czasu tam chodzę) te same... zawiedziona Sylwester (2) Beznadzieja. Muzyka nawet nienajgorsza. Natomiast to co się działo w... Lukasz polecam (2) gorąco polecam, świetne miejsce na koncert, zaj...sta atmosfera i te... aga Parę lat temu było duuuużo lepiej (1) Zaczynałem imprezy w Parlamencie w 2007r. Otwieraliśmy imprezy czwartkowe i... ed209 Jest Poziom !!! (2) Co dla mnie jest najważniejsze? Klimat. A tego na pewno nie da się odmówić... Michał Klub na 6! (2) Miasto aniołów to klub dla każdego szukające miejsca aby oderwać się od... Michał Trzyma poziom! (2) To nie pierwszy raz kiedy byłem na imprezie w Mieście i muszę przyznać, że... Zbigniew