Znakomity klub (2) Znakomity klub, doskonali dje, mila i usmiehnieta obsluga kelnerska, co na... Krzykin Najlepiej w Trójmieście (2) Sobotnie imprezy w MA (szczególnie ostatnia z 26.12) bardzo przypadły do... Stały bywalec Świąteczna impreza! (2) Dziękuję całej ekipie z Miasta Aniołów za niezapomnianą imprezę! Bawiłem się... Emil
Najgorszy klub w Gdańsku! Chamstwo i prostactwo! (10) Moja opinia jest potwierdzona wieloma sytuacjami. Nie były to jednorazowe... agnieszka Miło spędzony czas (1) Lokal przyjemny, zawsze spędzam tam miło czas :) Jest wesoło, śmiesznie :)... Ruda Zeszły piątek bardzo udany, Palto zostawione.. (1) odebrane dzisiaj jak nowe- Polecam :) Raf Klient (1) Witam, Wczoraj wieczorem (tj. 20.12.br.) miałem okazję bawić się w państwa... klient Kawiarnia Żak jest najlepsza (1) Byłem 3 października 2015r. Ze znajomymi na imprezie w klubokawiarni klubu... Pawlo1984 BARMANKA, która ma problem z komunikacją (2) Weszłyśmy na imprezę, przywitał nas miły Pan z szatni oraz mili bramkarze. Po... Zuza 25 Fajnie ale... (3) Przyszliśmy z kumplami około 19.00 było praktycznie pusto, właśnie skończył... Grzesiek masakra (1) co za chała !!total porażka , byliśmy w październiku , było super mega ,... rafał , ania opinia moja wyrazona (1) opinia mja wyrazona jan ok (1) Swietny klimat i super obsluga. Klubow tego pokroju zdecydowanie brakuje w... Ula Najdluzej dzialajaca dyskoteka w Sopocie :) (1) Balangi do 7/8, super klimat, dobra muza . Jedyny minus dla osoby niepalącej... Karamba Chamstwo ochrony i żenujące odpowiedzi selekcjonerki (4) Byłem tam w zeszłą sobotę. Byłem świadkiem fatalnego zachowania się... Mężczyzna 43 lata Czwartkowe KARAOKE & DANCE wymiata! (2) Bywam co tydzień w czwartki w Mieście Aniołów i to są tak wyczesane imprezy,... Kasia Polecam każdemu (2) Miasto Aniołów to miejsce dla każdego, kto szuka nietuzinkowego miejsca na... Michał Dawno nie byłem na tak dobrej imprezie. (2) Znakomicie bawiłem się w Mieście Aniołów. Nie byłem tam pierwszy raz, ale ta... Karol Po raz kolejny się nie zawiodłem :) (2) Ostatnia piątkowa impreza przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Wraz ze... Bartek Spoko (1) Powiem tak. Obsługa dj spoko. Strasza Pani na szatni specyficzna ale to jest... xXx