Nowe spojrzenie (1) Nowe bezpretensjonalne miejsce Jurek Super Klub POLECAM !! (1) Klub bardzo fajny , przede wszystkim dużo miejsca i wystrój bardzo ładny !!... Zadowolona Mają kapitalne pomysły z perfekcyjną realizacją! (1) Wstępowałam do klubu Pokład na niedzielne imprezy dla dzieci, ze swoją córką,... Ola
Impreza (1) Super klub! Ciesze sie ze moge iść z kumpelami do klubu i nikt mnie nie... 4dziewczyny GORĄCO POLECAM (1) chciałbym gorąco polecić ten nowy gdański klub, jest zajefajny!!!! Maciek Kartuzy w centrum Gdańska (1) Obsługa: "Barmani" kompletnie się nie wyrabiają, nie wiedza też co to uśmiech... Człowiek Gastronomii Super (1) Bardzo klimatyczne miejsce na dobrym poziomie zero małolatow i patroli dobre... Klient m KWADRAT!! (1) Pierwszy raz byłam w kwadratowej, wiele dotychczas o niej słyszałam ale jakos... Maryśka Było by fajnie ale jest jedno ALE, czyli na głównej sali (piwnica) jest parkiet do tańczenia i palarnia (1) A to zdecydowanie głupota, jak ktoś chciałby poskakać to musi w dymie. Na... jan Polecam:) (2) Byłam drugi raz i jestem zadowolona;) muzyka super, dla każdego coś... Asia horrendalna cena teatrzyku dla dzieci! (4) Ostrzegam wszystkich rodziców - za teatrzyk płacicie nie tylko za dzieci, ale... Beata Opinie (2) Mega miejsce! najlepszy klimat i muza nie z tej ziemi! rezydenci i goscie... ruuuda Panieński Agaty (1) Świetne miejsce. Bawiłyśmy się rewelacyjnie. Pozdrowienia z Łodzi Yza Fajne miejsce! (1) Byłam tam razem z koleżankami. Bardzo fajne miejsce, klimatycznie i... Anna najlepsze miejsce (1) Organizowałyśmy w Hahu wieczór panieński i było mega. To była jenda z... Natalia Klimatyczne miejsce! :D (1) Organizowałyśmy tam wieczór panieński naszej przyjaciółce i trafiłyśmy w 10 z... Marcela :D Najlepszy klub w Trójmieście + przepyszna restauracja (2) Świetna muzyka, dużo ciekawych osób. Polecam! Adam POLECAM :D (2) Polecam. :) Bardzo dobre wrażenie i super zabawa. A Super imimprezy :) (2) Bylem pierwszy raz i jestem milo zaskoczony... Caloksztalt przyciąga :)... martin Rewelacja (1) Przesympatyczna Pani kelnerka, która z uśmiechem od ucha do ucha Nas... Anka