piwo o smaku wody zrodlanej (1) W piatek wieczorem pierwszy raz odwiedzialm Bunkier,miejsce super ! Swietny... sylwia ... (1) Koniecznie unikajcie tego bistro. Jedzenie nie jest tam swieze. Ruba z... rozczarowana bezczelność i arogancja barmanki (3) W zeszły piątek byłem ze znajomymi na koncercie , wszystko ladnie pięknie... oszukany klient
Sobotni przypadkowi goscie (1) Bardzo grzeczna obsługa super muzyka usmiechnieci ludzie tylko ochroną nadęta... Ecj miło zaskoczony :) (1) Zostałem miło zaskoczony przyjechałem do Sopotu na weekend i zastanawiałem... Wczasowicz wszystko jest ok, nic dodać, nic ująć (1) dobry klub THX Najlepiej na świecie (1) Nie ma lepszego miejsca w Trójmieście niż Muras. Piękne widoki i kobiety,... JJ super klub (1) niepowtarzalna atmosfera; nowoczesny nietuzinkowy wystrój; zaskakująco dobre... wersalm Dwie Zmiany to fajne miejsce (1) Jest to bardzo fajne miejsce, nie wiem czy bardziej kawiarnia czy... Magda Jot Cool miejsce w Sopocie (1) Bardzo miłe miejsce i fajna obsługa, dobra kawa. Tego właśnie w Sopocie mi... Hanka Domi - opinia (2) Impreza spoko kelnerki bardzo mile ale bramkarze to tragedia bylam tam... Domi Imprezy sobotnie wymiatają (1) Za każdym razem jak przychodzę jest fantastycznie.Pozdrawiam cala ekipe😊 Marek pełne bajlando (1) pomimo kaca który mnie męczy i faktu że nie pobrałem nr od tej jedynej, która... lokales Coś innego! (1) Klub ze świetną muzyką, Pani na szatni przewspaniała, obsługa jedyna w swoim... Marta Wtedy (2) Byłam tam dzisiaj w nocy super normalnie prawie jak w Sfinksie:-)muza super kasia W końcu "normalne" miejsce (1) Chodzę kilka razy w miesiącu. Jest bez spiny, plastiku. Ładne dziewczyny,... Monia czwórka (1) Impreza, bardzo źle zorganizowana. Na plaży animatorzy zachęcają do przyjścia... Dzasta Rewelacja (1) Bardzo mi sie podoba sie nie ma malolatow...w Klubie wszyacy... Tom Kiepska obsługa (2) Obsługa, a konkretnie mocno opalony barman, kasuje piwo po wyższej cenie niż... Gdańszczanin Rzadko dodaję opinie w Internecie. (1) Zacznę od negatywów. Toaleta o 21.00 w sobotę brudna tak, że ciężko... Magda