Nienajgorzej, ale drogo (1) Ceny bardzo wysokie, drinki praktycznie nie maja alkoholu. Muzyka dobra do... Blackest Ov The Black zdecydowanie odradzam (3) witam pisze ta opinie dosyc pozno po wizycie ale jakos predzej nie mialam... zawiedziona brak pojecia na temat win (2) w zeszlym tygodniu odwiedzilem The Roof z moja dziweczyna. Chcielismy tylko... Greg Chinek
SUPER KLUB! (1) Miła atmosfera, super obsługa, fajny wystrój. Polecam! Nati Super! (1) Pare tygodni temu mieliśmy kawalerski w Dream Club, obsługa bardzo dobra,... Alex Dla mnie najlepszy! (1) Mega muzyka, mega klimat :) Najlepszy klub w Sp :) Klaudia Dream Club (1) Klub jak najbardziej w pełni profesjonalny Cezary Niby ok, ale jednak.. (3) Jestem stałyą bywalczynią klubu rock cafe. Jednak że ostatnio jest tam bardzo... Kasieńka Ana - opinia (1) Klub pod względem obsługi jest rewelacyjny.. profesjonalna obsługa i świetne... Ana :) (1) Przyjemny klimat i muzyka. Polecam! pppola Warto ;) (1) Świetne imprezy, pozytywna obsługa :) Polecam Andrzej Super (1) Znakomita impreza, świetna muza, no i obsługa pełna profeska! Polecam ja... kris kawalerskie (1) to był wieczór o którym marzyłem, dziękuje całej obsłudze ! panmlody Bardzo na plus (1) Klub, w którym można naprawdę dobrze się zabawić. Biorąc pod uwagę wnętrze, i... Michał mozna sie wyszalec (1) Ogolnie klimat klubu z*******y.. Ceny troche sopockie no ale nie ma co... wojtek najlepszy (1) Mam okazję nie raz bywać w Dream Clubie i zawsze świetne się bawię :)). Miła... Łucja BANG BANG BANG!! (1) Mjejsce godne na imprezki. Kulturka, obsluga z*******a.. Kelnerzy wiecznie... Wojtek Najlepsze club w Sopocie! (1) Mega pozytywne miejsce! Jeśli ktos pragnie pobawic się przy światowej muzyce... Kasia Wystrój i muzyka ,godne polecenia!! (1) Wystrój i muzyka ,godne polecenia!! Kochana Najlepszy klub w Sopocie! (1) Jak najbardziej polecam ten klub! Świetna atmosfera, piękny wystrój, muzyka... Pawel