lokal z dużym potencjałem (1) moim zdaniem główne plusy lokalu: + miejscówka (w końcu można iść na piwko... A. Bywało lepiej... (1) Kiedyś lubiłam Pokład - za muzykę, miłą obsługę, niepowtarzalny klimat. Po... WiK Najlepsza dance music jaka trafilam od lat! (1) rzyjechalam do Polski na krotkie wakacje i chcialam sie dobrze zabawic. Po... mom
szatnia (1) Obsługa szatni po koncertach zdecydowanie do poprawy. 40 min stania w kolejce... aga Byłem w ostatnią sobotę u was dawno takiego chamstwa nie było (1) Witam Bywam w Bunkrze średnio raz na miesiąc lub dwa, ale w ostatnią sobotę... Franek i spólka Wszystko fajnie ale ten ochroniarz na wejściu (1) Witam chodzi mi o tego wysokiego pomarszczonego pana na wejściu, czy on musi... artur Najlepszy klub w Trójmieście (2) Jeśli szukacie zabawy na naprawdę wysokim poziomie polecam Sfina. Świetni... student Baaardzo na tak :) (1) Byliśmy ze znajomymi około 2 tygodnie temu w HaH Trójmiasto - teraz już HaH... Maksik Piątkowe imprezy (2) Bardzo miła obsługa,świetna muzyka i fajny klimat piątkowej imprezy,super :)... Kuba Piątkowy szał (2) Bardzo polecam piątkowe imprezy w Mieście Aniołów. Byłam już wielokrotnie i... Becia ochrona - porażka!!! (1) Panowie są agresywni, wyrzucają ludzi, którzy nie są ani pijani, ani... gdn Nie polecam nikomu !!! (1) Ten klub to totalna żenada... Jedyną pozytywną rzeczą jest wystrój, do... niezadowolona klientka nie polecam! tragedia! (1) Wybraliśmy się ze znajomymi do parlamentu.. Ekipa 26-latków.. Nie weszliśmy,... ama Fajnie (1) W parlamencie byliśmy pierwszy raz od jakiś 10 lat. Jak dla mnie jest... ja Hania Rani i Dobrawa Czocher-recital zamiast duetu? (1) Na koncercie obu pań grała tylko jedna. Organizator nie pofatygował się aby... Niemile zaskoczona... Bez szalu (1) Byłam ostatnio na imprezie w tym klubie...wystrój całkiem fajny, miły dla... Ola Najlepsze KARAOKE w Gdańsku!!!!!! (2) Przyjechałam do Gdańska na dłuższy weekend i znajomi wyciągnęli mnie na... Ania plusy dodatnie i plusy ujemne (2) lokal - bardzo fajny wystrój, dość dużo miejsca, obsługa bardzo miła, fajny... gawiedz SUPER SUPER SUPER! (2) Bawiłam się tam parę tygodni temu oraz na sylwestra! Ceny standardowe jak na... Nikola POLECAM !! (2) POLECAM !! klubowiczka