Rewelacja (2) Pyszne jedzenie! Najlepsze w 3m. POLECAM!!! Magda SUPER !!! (2) Przepyszne jedzenie , miła i kompetentna obsługa, konkurencyjne ceny. Gorąco... Szymon Świątek Rewelacyjna impreza (2) Miła i profesjonalna obsługa baru. Polecam wszystkim, którzy lubią dobrą... Włodek
Impreza! (2) Do Miasta Aniołów przyszedłem z polecenia znajomych i jestem bardzo... Michał Gorąco polecam :) (2) Wspaniale przyrządzone świeże ryby. Nigdzie nie jadłam lepiej podanej... Emma dźwięk (1) Miałem przyjemność odwiedzić klub w sobotę 08.10.16 ogólnie miejsce ciekawe... piotrek żenada (2) Zwykła tancbuda...muzyka żenada....zgadzam się zupełnie z krytycznym opiniami... Inwerto Ola - opinia (1) Skandaliczna i hamska obsługa a stan toalet i smród nie do zniesienia Ola Powinni wymienić personel. Zero szacunku dla ludzi. (1) To co się tam dzieje to jest masakra. Ochroniarze bez uzasadnienia wyrzucają... Michał Zażenowanie (1) Absolutnie nie polecam nikomu wybierać tego klubu do wyprawiania... A.Kowalska, A. Jarmołkowicz i go Fajnie (1) Fajnie, ale dla ludzi którzy cenili sobie Lipozony, Undera, Forty, Wood i... Marcin Ochroniarz (1) Był strasznie nie miły, jak byłem na urodzinach to nie chciał wypuścić mnie i... Ja Tragedia (2) Tragiczne, dosłownie tragiczne nagłośnienie. Do tego naprawdę nieciekawy... Andrzej Protokultura = nazikultura (2) Klub zezwala na organizowanie u siebie koncertu zespołów powiązanych ze sceną... Sebastian ... (1) dwukrotnie barze kupowałem drinki, za każdym razem cena inna niż w karcie. Po... Tomasz Odradzam ten klub! (4) Poszłam do tego klubu z chłopakiem, po raz pierwszy odkąd nie ma tam... Ona. NIGDY WIĘCEJ (1) Masakra. Byłam, zobaczyłam, nigdy nie wrócę. Jeden wielki ścisk, zalane... M. ceny skąd te ceny (1) mam. pytanko do forumowiczów... czy jeżeli stolik jest do butelki trunku... Sąsiad z gdyni Polecma (1) Bardzo dobre jedzenie, w szczególności krewetki :) Obsluga na wysokim... Gość Lajt (1) Club lajt ;d Total lus, music dobra i prosto laski zarywać ;d Lord