Piotr - ocena
Podkreślam, że moja opinia oparta jest na podstawie kilku ostatnich wizyt, a zwłaszcza ostatniej 27.07.2024. W swoim życiu w Atelier byłem ze 20 razy. Da się zauważyć, że klub chyba mocno stracił na znaczeniu moje 3 ostatnie tegoroczne odwiedziny to zdumienie, że tak mało ludzi tam przychodzi. Może za sprawą muzyki i DJa? Muzyka w tym miejscu to zawsze popowe i rockowe hity, do których wszyscy chętnie śpiewają. Jednak to jak ta muzyka jest serwowana to już druga i być może najważniejsza sprawa. 27.07 godzina okolo 23:00 na parkiecie może ze 20 osob - co jak na to miejsce to jest smiech na sali. Ale najbardziej żałosnym obrazkiem tego dnia był "dj". Taki niechlujny w obyciu i wyglądzie okrągły Pan. Częściej widziałem go przy barze niż za konsoletą. Widziałem jak podbiegał z baru do konsolety z drinkiem, gdy słyszał, że utwór się kończy. A innym razem chyba nie zdążył, bo w drodze do djki utwór sam się zmienił. Nie trzeba tłumaczyć, że to on w głównej mierze odpowiada za sytuację na parkiecie. Gdybym chciał posłuchać randomowych utworów od deski do deski to bym włączył radio albo youtube. Właścicielu ktoś Ci niszczy biznes. Albo sam sobie to robisz.