Ocular Canada

Salony optyczne Okuliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

Ula - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, duży wybór i niezłe ceny, obsługa bardzo dobra Ula Anna - opinia (1) Bardzo profesjonalnie podejście do klienta, przemiła obsługa i szeroka... Anna Super! (2) Porównując z salonami w Trójmieście czy z sieciówkami to bardzo duży wybór... Natalia
Bardzo dokładne badania (1) Byłam zbadana przez optometrystę i naprawdę spędziłam 40 minut w gabinecie!... Barbara 3x tak (1) Profesjonalna i miła obsługa . Z uśmiechem i pomocą w rozwiązaniu problemu .... akkarin Super salon! (1) W poszukiwaniu oprawek zjeździłam prawie cały Gdańsk. Nie miałam już nadziei... Sylwia Rewelacja :) (1) Przez przypadek trafiłam do tego salonu i ku mojemu zdziwieniu zatrzymała... Aleksandra Odradzam (1) Czas oczekiwania na okulary długi. Obsługa przeciętna, zwlaszcza jedna Pani... Monika Miłe zaskoczenie !! :) (1) po mimo różnych opinii na temat tego salonu zaryzykowałam i wcale tego nie... Grażyna DOSKONALE! (1) FACHOWA I SYMPATYCZNA ORAZ W MOIM PRZYPADKU CIERPLIWA OBSŁUGA. PANI DOSKONALE... Alicja Zaskoczona (1) Byłam popatrzeć na oprawy, przypadkowo. Pan który obsługuje przedstawił mi... Ania Anita - opinia (1) W salonie dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty obsługa bardzo uprzejma... Anita Nie polecam! (2) Obsługi klienta to pracownicy Ocular Canada uczyli sie chyba w czasach PRL-u!... Zuzanna polecam (1) Dziś po raz kolejny odwiedziłam ten salon i jestem bardzo zadowolona z... pikusia beznadzieja (1) A ja nie polecam mp Polecam (1) Salon posiada dość szeroki asortyment. Myślę, że każdy znajdzie coś dla... f22mas