Oczy **

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hello Forumki! Mam konkretne pytanie odnosnie kosmetyki oczkowej. Kto mnie zna wie, ze mam duze oczy ( jedne i drugie , hihi ;) ) , a worki i cienie pod oczami codziennie rano jeszcze wieksze. Stosuje juz rozne cuda i te worczany sa nie do zlikwidowania. Poradzcie mi prosze jakies sprawdzone sposoby redukcji workow, cieni i zmeczenia z oczek, zarowno te gotowe jak i leki z bozej apteki, bo przeraza mnie wizja, ze w dniu slubu bede wygladala jak pies Pluto ;))) Z gory dziekuje :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oczy **

jeżeli kremy czy okłady Ci nie pomagają to po prostu kup sobie dobry korektor rozświetlający pod oczy:)
nałóż na całą powiekę i pod oczy i zobaczysz jaki będzie efekt;)

A próbowałaś zimnych okładów, np przez przyłożenie łyżeczki, która wcześniej poleżała chwilkę w zamrażalce? To sposób naszych babć, może poskutkuje...

bardzo dobre sa płatki kolagenowe Soraya- pieknie rozjasniają cienie i napinaja skóre pod oczyma...

Ja wiem, ze sok z cytryny i ogorka rozjaśnia cerę, ale czy podziała na cienie pod oczami to nie wiem.

A ja polecam równiez specjalistyczne kremy pod oczy z dzialaniem przeciw-workowym :) Nie pamietam teraz której firmy ale mogę sprawdzic:)
A jakby któras z was chciala rowniez oryginalne kosmetyki do makijażu (przede wszystkim kolorówka) w naprawde super cenach, markowych firm jak Lancome, Estee L. czy Clinique to prosze o kontakt na maila:)