OdNowa

Podolodzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 6A/1

Barbara - opinia (1) Do Pani Joanny trafiłam kilka lat temu Każda wizyta to pełen profesjonalizm... Barbara Szymon I - opinia (1) Wspaniałe usługi, bardzo dobre, świetne Szymon I Polecam (1) Jakość i fachowość na wysokim poziomie. Widać, że Pani Joanna zna się na... Magda
Niemiła obsługa (2) Tak nieprzyjemnego człowieka jak Pani, która wykonuje zabieg dawno nie... Kinga Profesjonalny Gabinet (1) Bardzo polecam ten gabinet podologiczny i Panią Asię. Szczerze mówiąc dziwię... Paulina Świetny profesjonalny salon (1) Do Pani Asi trafiłam w maju na rekonstrukcję paznokci. Od razu przypadło mi... MarTal Polecam !! (1) Pani Joanna to ciepła i wspaniała kobieta. Zmagałam się z wieloma problemami... Katrzyna NIE POLECAM!!! (1) Nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta. Pani Joanna podczas... Małgorzata Gabinet podoligiczny. (1) Z usług pani Joanny korzystałam w czerwcu. Jeżeli chodzi o wykonaną usługę... Aleksndra Polecam ! (1) Profesjonalne i bezbolesne zabiegi :) polecam !! Klientka Zabieg podologiczny. (1) Polecam panią Joannę każdemu, kto potrzebuje fachowej, konkretnej pomocy.... Małgorzata Podolog (1) Pierwszy raz skorzystałam z fachowej pomocy Pani Joanny wczoraj i już po tej... Ewa Polecam:) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa :) profesjonalne podejście do młodego i... Asia Specjalista ! (1) W dniu dzisiejszym byłam pierwszy raz na konsultacji i zabiegu podologicznym... Iza Bella POLECAM!!! (1) Z przyjemnością mogę wystawić najlepszą ocenę, zarówno za wykonany zabieg jak... Sylwia Polecam! (1) Pani Asia zna się na swoim fachu-perfekcjonistka i pasjonatka. Polecam z... K. Profesjonalna obsługa! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam wszystkim! Perfekcja w każdym... Katarzyna Podolodzy (1) Bardzo miła i kompleksowa obsługa, Pani Asia przesympatyczna znająca... Marta Polecam ten gabinet (1) Na moje szczęście trafiłam do tego gabinetu. Miałam problem z wzrastającym... Zofia POLECAM! (1) Bardzo dobry kontakt z klientem, miła atmosfera. Widać profesjonalizm i fach... Kinga