Marcin Świerczyński - opinia (1) Z uslug korzystalem dwukrotnie. Za kazdym razem bylem bardzo zadowolony. Pan... Marcin Świerczyński Aneta Barzowska - opinia (1) Świetny kontakt, profesjonalne podejście do klienta. Będziemy na pewno... Aneta Barzowska Zuzanna Frąckiewicz - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i spostrzegawczości pana Macieja.... Zuzanna Frąckiewicz
Marcin - opinia (1) Dzisiaj Pan Maciej pomagał w sprawdzeniu stanu technicznego mieszkania od... Marcin Barbara - opinia (1) Panie Macieju, dziękuję za profesjonalną pomoc w odbiorze mieszkania. Pan... Barbara Basia - opinia (1) Bardzo polecam! Bardzo dokładne sprawdzenie mieszkania, cenne uwagi,... Basia Ewelina - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jesteśmy zadowoleni z towarzyszenia nam w trakcie... Ewelina Adam - opinia (1) Z usług Pana Macieja korzystałem kilkukrotnie, za każdym razem byłem mile... Adam Maciej - opinia (1) Skorzystałem z pomocy przy sprawdzeniu mieszkania z rynku wtórnego (Gdańsk... Maciej Marta i Michał - opinia (1) Szczerze polecam! Pan Maciek bardzo dokładnie sprawdził nieruchomość podczas... Marta i Michał Anna - opinia (1) Dziś odbieraliśmy mieszkanie od dewelopera w Gdyni Śródmieście (Mostostal) i... Anna Damian - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pana Macieja. Odbiór mieszkania przy... Damian Joanna - opinia (1) Polecam szczerze firmę. Pan Maciej sprawnie wykonał swoja usługę.... Joanna Janek i Magda - opinia (1) Nasz deweloper powiedział, że jeszcze nikt nie miał tak szczegółowego... Janek i Magda Marcin - opinia (1) Robiłem odbiór techniczny domu od dewelopera. Praktycznie nie ma szans zrobić... Marcin