Odchudzanie !

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Szukam sprawdzony gabinet, który kompleksowo może pomóc w odchudzaniu i modelowaniu na Dąbrowie ... bo do centrum po pracy w te korki to mi się nie bardzo chce :((
Interesuje mnie elektrostymulacja ,bańki może jakiś fittnes .... ewentualnie masaż.
Czy ktoś już gdzieś był i może mi polecić ?? Mieszkam tu od zeszłego roku i nie mam bladego pojęcia ,gdzie się udać !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odchudzanie !

hej szkoda wydawac kase na te pierdoly ktore i tak daja maly rezultat...polecam trzybac niezbyt rygorystyczna diete i troche ruchu na swiezym powietrzu godzina takiego fitnesu to koszt mniej wiecej 60 zl a tu masz za darmo...choc co prawda trzeba narzucic sobie rygor i systematycznosc a rezultat juz po miesiacu ja np od 1 stycznia mialam wage 68 kg a dzis tzn .kwiecien mam 61.8..bez wielkich wyzeczen.mz i rd to najlepsze co moze byc no i kasa w portfelu..jezeli chcesz zebym ci pomogla napisz...karolina.nozyczki@o2.pl..pozdrawiam

popieram;))))))
można iść do kosmetyczki na jakieś zabiegi ale one tylko sparwią, że twoja skóra będzie napojona i odżywiona... odchudzić to Cię raczej nie odchudzi;))

z diet polecam South Beach. Efekty po tygodniu już widoczne, utrzymuje się to już rok u mnie.

tez jestem na south beach

uwazam, ze dieta jest rewelacyjna. schudlam juz 11 kilogramow (mimo tego, ze troche 'grzeszylam' na tej diecie) a ponadto moja skora wyglada swietnie. nie narzekam na efekt uboczny- wzrost poziomu enrgii.

rygor trzeba sobie narzucic, ale warto!!!

powodzenia

dziewczyny te diety sa wporzadku tylko jak pozniej przestaniecie uzywac ich to kg wroca...ja stosuje diete punktowa...za warzywa ,owoce,ryby,chude mieso daje sobie 2 punkty,za pieczywo ,makarony,itd,4punkty,i tak co 2 kolejne produkty z piramidy zywienia..oczywiscie ze tez jem troche slodyczy bo inaczej oszalalabym ale za te lakocie daje sobie az 10 punktow..najwazniejsze zeby nie przekraczac 20..max 25 punktow..albo raz w tygodniu tylko uczcic zwyciestwo jakims ciachem..polecam.samo schodzi...

ale wlasnie South Beach jest tak rozpisana (zreszta przez lekarza kardiologa), ze zaczynasz ostra faza cos na rodzaj detoxu, potem przechodzisz przez faze posrednia, zeby powoli i skutecznie gubic kilogramy a na koniec masz faze trzecia, ktora mowi o tym jak jesc- co wybierac a czego unikac, zeby juz nigdy nie przytyc.

dla mnie dieta jest zbawienna- liczenie punktow czy kalorii zawsze mnie przrazalo ;)

sadze, ze dla kazdego znajdzie sie dieta- na pewno nie cud dieta, bo kazda wymaga wyrzeczen, ale na pewno taka, na ktorej mozna wytrwac i nawet polubic (jak w moim przypadku)

Dorota M
dieta Duncana - kup książkę, dużo osób ją stosuje, bo możesz jeść, ile chcesz, ale określone rzeczy ;)

modra poprawię cię dieta dr Dukana, pełno informacji w necie do tego książki w księgarniach i na allegro

Ja zaprzestałam SB rok temu i waga nie wraca;)) ja moze za duzo nie schudłam - jakieś 4kg bo więcej nie chciałam. Wogóle to odchudzał się mój narzeczony, ja przy okazji. Piłam jednak alkohol, bo niestety ale lampka wina do obiadu albo piwko do grilla.... aż taką masohistką nie jestem.
Waga nam się cały czas utrzymuje, nie wraca. A jemy już w miarę normalnie, tzn. spaghetti 2 x w tygodniu (pełnie ziarno), chleb razowy dla N, bo ja chleba wogóle nie jem... i często grzeszymy:))

no ja zaczynam diete South Beach po majówce:) ciekawa jestem efektów... chciałabym zrzucić z 6-7 kilo... ciekawe czy mi sie uda...

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...