Odczucia mam mieszane. Ceny przystępne i to wszystko

Opinię piszę po 8 zabiegach. Cóż, ceny bardzo przystępne ale po 8 zabiegach, które trwały do 25 minut (całe nogi) nadal sporo włosów odrasta. W innych gabinetach radzą chodzić co 7-8 tygodni a tu co 4-5. Na nogach włosy odrastają najwcześniej po 6-7 tygodniach, pytałam o to kilku specjalistów więc zabiegi co 4 tygodnie są bez sensu. Ceny konkurencyjne, bardzo miło i sympatycznie, czysto ale w porównaniu do innych gabinetów, gdzie po 5 godzinnych zabiegach koleżankom przez 2 lata nie odrósł ani włos, tu jednak jest średnio. Wydałam około 2 tysiące a włosów nadal mam sporo. Oczywiście jest ich dużo mniej niż wcześniej ale nie dajcie się nabrać że po 4 zabiegach będzie super. Ostatnio mi powiedziano, że warto chodzić raz w roku na 1-2 zabiegi przypominające. Na początku po 4-6 zabiegach miałam nie mieć 95% włosów. Cóż, po 8 jest ich nadal naprawdę sporo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odczucia mam mieszane. Ceny przystępne i to wszystko

Mogłabym napisać podobną opinię. Zabieg na nogi trwa 20 minut i jest robiony niedbale. Nie warto tam chodzić chyba że 10 razy, bo po 7-8 efektu za dużego nie ma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odczucia mam mieszane. Ceny przystępne i to wszystko

Ja zrezygnowałam z usług tego salonu z powodu wątpliwości co do działania lasera. Podczas ostatniego zabiegu depilacji bikini kompletnie nie odczuwałam żadnego działania lasera (przy poprzednich zabiegach, które miałam w tym i innych salonach był lekki ból i szczypanie, skóra była potem lekko wrażliwa). Chciałam wyjaśnić tę sytuację telefonicznie, przy okazji dowiedziałam się, że laser został oddany do serwisu. Chciałam umówić się na poprawę zabiegu. Pracująca tam Pani miała porozmawiać z właścicielami i do mnie zadzwonić. Od czerwca nie doczekałam się żadnego telefonu. Próbowałam sama dzwonić kilkukrotnie. Właściciel niedostępny, Pani pracująca nic nie wiedziała. Już więcej tam nie pójdę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0