Dr. n. Witold Libionka - neurochirurg (1) Wspaniały lekarz o najwyższych umiejętnościach i wspaniały sympatyczny człowiek. Mirek ... (1) Dr. Libionka operowal mi guza mozgu. Wspanialy fachowiec, cieply,bardzo mily... Stala pacjetka dr n. med. Piotr Jende -Dziękuję :-) (1) Nie miałam czasu na niepewność ani lęk. Znalazłam się w odpowiednim czasie i... Pani Szyja
operacja kręgosłupa torbiel z uciskiem na nerw (1) Operował mnie p. Doktor W. Libionka. Wspaniały lekarz. Przed zabiegiem... Krzysztof Neurochirurgia WSS (1) Tak wysokiego poziomu usług i rewalacyjnej i profesjonalnej obsługi dawno nie... Córka Dr.Witold Libionka (2) Są takie zdarzenia losowe, po których nawet silny człowiek staje się słaby i... Aleksander i Renata Nastały polecam (2) Profesjonalizm w każdym calu, polecam pacjent podziekowanie (2) Bardzo dziekuje za operacje w tak szybkim terminie.Zasluga... Hanna Krol lekarze specjalisci (1) Byłam na operacji kręgosłupa w szpitalu Copernicus w Gdańsku. Jestem bardzo... gda75 neurochirurgia (1) trafiłam przez przypadek na ten oddział, ale dziękuję opatrzności że się tak... Wiola Operacja mózgu (3) Miałam powiedziane przez lekarzy za granicą, że nie usuną mi całego guza, a... Pacjentka Operacja guza mózgu (1) 2 listopada zabrało mnie pogotowie do Szpitala w Gdynii. Bardzo szybko... Zbyszek Ratowanie życia (1) Dr Liczbik uratował moje życie. Brak odpowiednich słów, by podziękować za... K. Fantastyczni specjaliści leczący w rodzinnej atmosferze (1) :-) właśnie wróciłam z zabiegu z tego oddziału. Przede wszystkim, cały... Kaś