NIKOMU nie polecam tego oddziału a nawet przestrzegam!!! - lekarze nie zrobili nic, aby zdiagnozować co jest mojej córeczce - a wystarczyło JEDNO PODSTAWOWE badanie przy tak oczywistych objawach - MRI głowy (wymiotowała przeważnie rano i czasami miała zaburzenia równowagi). Podczas pobytu w szpitalu jedna z pielęgniarek zauważyła, że córeczka jakoś dziwnie chodzi, przyszedł lekarz i powiedział tylko - "sprawdzę wyniki, ale niech się pani nie martwi, będzie dobrze" - później już się nie pokazał - (po trzech dniach pobytu wypuścili do domu). Kazano nam przyjechać bodajże po dwóch dniach na konsultację neurologiczną, gdy czekaliśmy na lekarza (rano) podeszła do nas jedna z lekarek i sama zobaczyła jak nasza córeczka zwymiotowała - powiedziała, żebyśmy umówili się do Pani ordynator na jakiś dzień i poprosili o zrobienie rezonansu. Potem było badanie neurologiczne - neurolog stwierdziła, że nie ma podstaw do zrobienia MRI głowy. Ta Pani nie POWINNA JUŻ NIGDY BADAĆ INNYCH DZIECI!!! - tak orzekli zgodnie w CZD w W-wie. Okazało się, że nasza mała córeczka ma złośliwego GUZA MÓZGU!!! Walczy o życie!!! Teraz już wiem dlaczego ten lekarz mi tak odpowiedział...