Oddział Ratunkowy

To jest oburzające w jaki sposób postępują z pacjentami. Przyszedłem na miejsce o godzinie 17.00 było ok 3 osób w kolejce a ja zostałem przyjęty o godzinie 21.00. Kilkukrotnie pytałem za ile czasu przyjmie lekarz. Odpowiadali ciągle że za chwilkę że to nie jest sklep i mają ważniejsze rzeczy w tym momencie do roboty. Kiedy w końcu zostałem przyjęty i lekarz mnie badał to w sali obok inni lekarze "bardzo zajęci" stali w grupie i opowiadali sobie kawały i się śmiali. To jest istny skandal!!! Ludzie czekają po kilkanaście godzin w kolejce a lekarze zamiast pracować obijają się! Kiedy w końcu otrzymałem diagnozę lekarz powiedział do kogo mam się udać. Zapytałem czy mogę otrzymać skierowanie (gdyż w budynku szpitala nie było takiego specjalisty), na co lekarz powiedział że nie go nie wypisze i że jeśli nie chce długo z tym czekać to proszę iść się leczyć prywatnie. To ma być szpital?! Za co lekarze dostają pieniądze? To jest najgorszy szpital w Trójmieście. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak okropnym i obojętnym traktowaniem pacjenta. Nigdy więcej tam nie przyjdę gdyż jest to stracony czas i nerwy. Nie polecam nikomu!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Oddział Ratunkowy

Niema sie co dziwic to Szpital NFZtu ALE Prywatny Dasz koperte to lecza a nie to wyp...... . Nizc nie mozna zrobic maja uklady plecy i poparcie w ministerstwie i baaaardzo wysoko jeszcze .Leczyla sie tam rodzina Pana Bolka.Lepiej omijac ten szpital z daleka Jak sie niema Ojca Ministra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiidocznie z powazna choroba przyszledles skoro dales rade tyle czekac i po konsultacji zostales wypisany do specjalisty.
sor nie jest po to zeby zajmowac sie takimi pitolami.
niech lekarze stoja calymi dniami i sie smieja z kawalow,ale gwarantuje Ci, ze jesli bylbys na prawde chory, to by sie Toba porzadnie zajeli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

napisal pewnie ratownik och sorry prawie lekarz pracujacy na sorze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0