Oddział położniczy pełen skrajności

Długo zastanawiałam się jak podsumować poród na Klinicznej aby oddzielić subiektywne odczucia.
To co jest zdecydowanie na plus to
Kompetentny Zespół lekarski zarówno na patologii jak i położnictwie oraz
Zaangażowanie Lekarzy w kontakcie z pacjentem. Czułam, że merytorycznie jestem pod bardzo dobrą opieką.
Niestety zaangażowanie pielęgniarek i personelu z obsługi jest niedopuszczalne. Odniosłam wrażenie że dają z siebie minimum aby tylko przetrwać zmianę i za dużo się nie napracować. Może warto dokładnie przyjrzeć się standardom i zatrudnić ludzi którzy będą wykonywali swoją pracę z pasją przynosząc tym samym chlubę osobą zarządzającym, którzy na nią zasługują.
Dziękuję Pani salowej, która swoją pozytywną energią potrafiła wnieść dobry aspekt pobytu w tym pełnym skrajności miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oddział położniczy pełen skrajności

Całkowicie zgadzam się z tym komentarzem, opieka lekarska profesjonalna, warunki ogólne fatalne a opieki pielegniarek połozych itd praktycznie w ogóle nie ma a nawet hamstwo i brak ludzkich odruchów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja się nie zgadzam z ta opinią. Może miałam szczęście, ale ok rok temu trafiłam tam na cudowna młodą pielęgniarkę, pomocną i interesujacą sie moim losem. Pozostałe też były OK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0