Odkurzacz

Temat dostępny też na forum: Mosty Rodzina i dziecko
Niedawno zakupiłam irobot roomba combo, który jest naprawdę świetny ;) Zwłaszcza jeśli nie macie za dużo czasu na sprzątanie to zdecydowanie go potrzebujecie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamówiłam http://tratwa.org.pl/mocny-odkurzacz-przemyslowy/ dobry sprzęt w świetnej cenie.

Re: Odkurzacz

W porównaniu z chińskim odpowiednikiem który miałem poprzednio, roomba odkurza bardzo chaotycznie. Nie pracuje tak jak poprzednik pomieszczenie po pomieszczeniu liniowo, tylko odkurzy trochę jedno pomieszczenie, pojedzie do drugiego, którego również w całości nie posprząta - przez to czasem sprząta 5h! trzypokojowe mieszkanie. Co chwilę wali w ściany i meble. Wraca kilka razy w te same miejsca odkurzając po trochu, przez co jeden cykl trwa dużo dłużej. Jest też dużo głośniejsza. Najdziwniejsze jest to, że odkurzając w kolejnym pomieszczeniu kilka razy wraca do tego, w którym jest baza, walnie kilka razy w szafkę i znowu wraca do poprzedniego miejsca. Po naciśnięciu przycisku powrót do bazy nie potrafi dotrzeć na miejsce, nie potrafi też wznowić odkurzania, trzeba trzeba ją zanieść do bazy. Po 3 m-cach przestał się ładować, ale serwis nie chce słyszeć o zwrocie pieniędzy za ten wadliwy sprzęt, dalej musimy się z nim męczyć. Czy to normalna jego praca czy jest uszkodzony?

Inne tematy z forum

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...