Ekodoor Gdynia (1) NIE POLECAM!! nie zależy im na kliencie!! Rozmowy z Panią z biura są bez... Janek1980 Bogumila - opinia (1) Chcialam wyrazic moje uznanie i sympatie dla pracownikow firmy Artwood za... Bogumila Godne polecenia (1) Oddałam tak zwanego trupa do reanimacji i jestem pod wielkim wrażeniem po...... Justyna K.
Polecam wszystkim usługi tej firmy www.renowacje-gdynia.pl (1) Polecam wszystkim usługi firmy "Usługi renowacyjne i remontowe –... Gdynianin Wszystko w najlepszym porządku (1) Jestem zadowolona z usługi, tym bardziej, że krzesła i stolik były właściwie... Afra Profesjonalnie i solidnie. (1) Miła obsługa, przystępne ceny. Widać, że znają swój fach i mają... nova Lukas - opinia (1) Sympatycznie i profesjonalnie.Efekt był piorunujący. Oddałem stary mebel a... Lukas Tanio! Solidnie! (1) Bardzo polecam wszystkim usugi w tym warsztacie. Mebel ktory wygladal... Gdanszczanka SERDECZNIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam , niniejszym polecam w/w firmę. Obawiałem się remontu - efekt zaskoczył... mniro@wp.pl Polecam z całego serca (1) Bardzo dobrze wykonane usług. Solidnie, profesjonalnie. Właściciel otwarty na... milupa Takich firm więcej (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonania usługi ,fachowo ,terminowo,nie... Alicja Singer-Małachwiej